hello:)
Czy ktos z terenu Śląska- blisko Zaglębia wybiera sie na wystawe na 1 dzien? na niedziele?
I czy ten ktos moglby mnie zabrac? oczywiscie dorzuce sie do paliwa:)= sama bez psa:)
Bede dozgonnie wdzieczna
Podłączę się do tematu bo mam podobne pytanie :
Szukam transportu najlepiej z trójmiasta, okolic / woj. pomorskiego dla jednej lub dwóch osób z jednym psem, grzecznym w aucie - za podział kosztów dojazdu/paliwo, autostrada itp.
Czy ktoś z północy kraju wybiera się na międzynarodówkę Warszawa lub klubówkę Zakroczym i ma wolne miejsce w aucie plus mini?
_____________________________ Tiere können nicht für sich selbst sprechen.
Deshalb ist es so wichtig,dass wir als Menschen unsere Stimme für sie erheben und uns für Sie einsetzen.
Wprawdzie jeszcze miesiac- ale
Mniemam ze ze Sląska wybiera sie kilka osob a i pewnie z zagłębia- ode mnie pojedzie ok 3 psów- wiec pomysl moze na jakiego busa? Moze zapakujemy sie wieksza grupa? bedzie napewno ekonomiczniej?
Jezeli ktos jest chetny to zapraszam- cos wymyslimy
Ja też będę jechać, ale ze wzgl. na małe dziecko musze być niezależna więc na busa się nie skuszę.
Natomiast będę miała miejsce w aucie dla 1-2 osób więc jakby ktoś z moich okolic potrzebował to pisać.
_____________________________ Nie jestem Super Nianią...nie cackam się i jak trzeba to przyp....lę!
Odrywam sie od stada,obok siadam, w owczym pędzie giną owce, a ja schodzę na manowce...