Ośrodek Wypoczynkowy CZECHOWICE w Gliwicach, ul. Ziemięcicka 62
Wjazd na parking oraz wejście z psami WYŁĄCZNIE od strony ulicy Toszeckiej (droga nr 901 Gliwice-Pyskowice) na wysokości przystanku Czechowice-Kąpielisko.
Adres Ziemięcicka 62 jest wyłącznie oznaczeniem administracyjnym.
14.10.2012
sędzia Janusz Opara
FCI 11 - Bulterier / Bull Terrier
329 Psy, młodzieży - STALWART DRAGON Interior Terra
331 Psy, otwarta - ANTON Zeruel,
332 Psy, otwarta - FACE TO FACE Buteo,
333 Psy, otwarta - SEVERUS SNAPE Verbena,
334 Psy, otwarta - Karmacoma SUPERSTYLIN
335 Suki, młodzieży - LID BARAZ GOTREK GOTREK,
336 Suki, młodzieży - SWEET SNOWFLAKE Interior Terra,
329 Psy, młodzieży - STALWART DRAGON Interior Terra Zw. Mł. i Najlepszy Junior
330 Psy, pośrednia - RESIDENT EVIL Hexeside ( FCI ), CWC
331 Psy, otwarta - ANTON Zeruel,
332 Psy, otwarta - FACE TO FACE Buteo,
333 Psy, otwarta - SEVERUS SNAPE Verbena,
334 Psy, otwarta - Karmacoma SUPERSTYLIN CWC, Najlepszy Pies i BOB
335 Suki, młodzieży - LID BARAZ GOTREK GOTREK, Zw. Mł.
336 Suki, młodzieży - SWEET SNOWFLAKE Interior Terra,
339 Suki, otwarta - SARVIZPARTI FRUIT OF THE BULL FLEUR ,
Ostatnia wystawa w tym sezonie i nie obeszło się bez przygód. Nitro podczas podróży tak wariował w samochodzie koleżanki, że wyrwał tylnie światło ( od środka ) i poszła nam instalacja elektryczna w efekcie czego spóźniliśmy się na sędziowanie. No ale sędzia był tak miły, że ocenił nas po klasie otwartej i ostatni wniosek CWC w tym sezonie do championatu Nitro zaliczył i tym sposobem mam już z głowy wszelkie wycieczki z tym wariatem.
Karmakoma Superstylin zasłużenie wziął BOBa i namawiałam Sylwie żeby została na BISach bo grupe III miała sędziować Magda Kozłowska, no ale nie wiem czy zostali.
Pogoda dopisała i teren też fajny choć jeśli padałby deszcz to sytuacja byłaby identyczna jak na wiosennym Zabrzu czyli utonelibyśmy w błocie.
Rozmawiałam z koleżanką z oddziału Zabrze i niestety borykają się ciągle z miejscem na wystawy więc co rusz to nowy teren.
_____________________________ Nie jestem Super Nianią...nie cackam się i jak trzeba to przyp....lę!
Odrywam sie od stada,obok siadam, w owczym pędzie giną owce, a ja schodzę na manowce...