A czy można prosić o całą stawkę w fotorelacji, bom bardzo ciekawa jest
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
# 63
Demonique [konto wygaszone]
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 19:11
Jak to spiewal Kazik: Widze to co widze i niczego sie nie wstydze, niech sie wstydzi ten co robi, nie ten co widzi...EOT z mojej strony bo sie zaraz jakas afera nakreci.
zawsze prboblem zrobyc zdjecje psu, specialnie jak wystawa pod dachem i jeste take swiatla...
aguś napisał/a:
Dzięki za foty Piotr, ale czy to kwestia zdjęć czy Jensi Pajar jest faktycznie taki super - bez urazy dla kogokolwiek, ale na fotach nie robi na mnie jakiegoś oszałamiającego wrażenia
zawsze prboblem zrobyc zdjecje psu, specialnie jak wystawa pod dachem i jeste take swiatla...
aguś napisał/a:
Dzięki za foty Piotr, ale czy to kwestia zdjęć czy Jensi Pajar jest faktycznie taki super - bez urazy dla kogokolwiek, ale na fotach nie robi na mnie jakiegoś oszałamiającego wrażenia
Dzięki serdeczne K.
Tu wygląda ZNACZNIE lepiej
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )