Pytanie czy Stanley dojedzie. Trzeba brać poprawkę, że to już starszy facet jest i parokrotnie odwoływał swoje przyjazdy na klubówki.
Inna sprawa, że Europejska w Budapeszcie to był komunikacyjny koszmar więc nie wiem jak to będzie w przypadku światówki ale jak najbardziej trzeba wpisać w kalendarz wystaw na 2013.
_____________________________ Nie jestem Super Nianią...nie cackam się i jak trzeba to przyp....lę!
Odrywam sie od stada,obok siadam, w owczym pędzie giną owce, a ja schodzę na manowce...
15.05 - CACIB - Budapeszt
Bull Terrier: Christian Stefanescu (RO)
Miniature Bull Terrier: Christian Stefanescu (RO)
16.05 - bule na światówce - Budapeszt
Standard:
Males: Eric Stanley (UK);
Bitches + BOB: Svend Lovenkjaer (DK)
Miniatures:
Milivoje Urosevic (SRB)
17.05 - rano Interra - Budapeszt
Standard :
Males: Boris Chapiro (F)
Bitches+BOB: Eric Stanley (UK)
Miniatures:
Walter Jungblut (D)
17.05 - po południu Klubowa bulterierów (HBTK) - Budapeszt
Ron Scott (UK) and Eric Stanley (UK). The two judges will be evaluating the dogs parallely in two separate rings.
18.05 - klubowa bulterierów (EMBTK) - Siófok- Szabadifürdő (Balaton) - przeniesiona Tata
Central European Bull Terrier Open and Trophy Show (FCI Club Show)
Judges this year are the well known breeders and judges:
Pamela Rawlings ( Mapelee) (UK)
Anna Blair ( Megaville ) (UK)
Joanna Philips ( Bullyon ) (UK)
Today at the Hungarian Grand Prix
multi ch. Okeechobee's Eyota CAC & CACIB and Best Male.
Sheyne Punim Basbusa at Human Sight - CAC, CACIB and Best Female
HUMAN SIGHT VIVA SENSATION - CAC, R. CACIB
April Blossom of Brněnský Bull - JCAC, Best Junior
Seayess Hot Love Margins - CAC, Best Veteran, BOB!!
Uściskam Was chętnie osobiście w tym Budapeszcie, tylko powiedzcie mi proszę o której jutro i gdzie dokładnie zaczynają się bulle??? Ja sie właśnie dziś wymknęłam ze szpitala i wszystko na wariata, w nocy mam zamiar ruszyć. Help, bo kurna czasu mi brakuje a na tych wegierskich stronach o sie pochlastac idzie. Jak ktoś byłby tak miły i jeszcze podał godziny i miejsce interry i klubówki to juz w ogóle będę wniebowzięta
:logien: BRAWO DLa CAŁEJ BULLDOMOWEJ EKIPY!!! Super!!
Uściskam Was chętnie osobiście w tym Budapeszcie, tylko powiedzcie mi proszę o której jutro i gdzie dokładnie zaczynają się bulle??? Ja sie właśnie dziś wymknęłam ze szpitala i wszystko na wariata, w nocy mam zamiar ruszyć. Help, bo kurna czasu mi brakuje a na tych wegierskich stronach o sie pochlastac idzie. Jak ktoś byłby tak miły i jeszcze podał godziny i miejsce interry i klubówki to juz w ogóle będę wniebowzięta
Sędziowanie światówki zaczyna się jutro (czwartek) o 11:00 - miniutki podobno o 12:00
Interra i bulowa klubówka są w piątek na tym samym terenie co światówka - sędziowanie Interry zaczyna się o 11:00, klubowa startuje po południu po zakończeniu Interry.
Szerokiej drogi