Bobo - no jakoś tak nam się ciągle coś przytrafia. Ostatnio zastanawiałem się, czy czasem my czegoś źle nie robimy. Jednak wszystko wskazuje, że ten typ tak ma. Raz to, a raz coś innego się do niego przyplącze. Najpierw noga (nieszczęśliwy wypadek), która pociągnęła za sobą nużycę.
Alergia - albo jest albo jej niema. Nie mogę tego "na oko" zaobserwować, czy jest to na trawy, czy na jedzenie lub może to być objaw od nużycy lub innych podobnych rzeczy - stąd chcę zrobić badania aby wiedzieć skąd np. ostatnio na głowie pojawiły się wypryski (żółtko czy bakteryjne powikłanie po nużycy)?
[ Dodano: Wto Sty 28, 2014 17:40 ]
Tak oto wygląda ów gadzina Wilsonowata
Zdjęcie z 29-12-2013 (miał wtedy 8miesięcy i 9dni + 23-24kg wagi)
Troszkę odswieze temat Hektor zaczyna 15mce i mam wrażenie że od 3 mce waga stoi w miejscu 25kg , ostatnio miał problemy z jedzeniem także od 3 tyg jesteśmy na surowym . Jest dość wysoki 51-52 cm pytanie czy i ile jeszcze powinien przytyć tak orientacyjnie ?
Także ten trzy miesiące później Hektor ma 25,6 dalej twierdzę że jest za chudy jak na samca wiem że waga u bulla jest najmniej istotna ale na moje nie fachowe oko wygląda chudo także proszę o opinię fachowców