Ja widziałam tylko fragment jak szli z psem i tak się uśmiałam. Bo bulek jak to bulek, raz idzie raz nie idzie . Było widać, że ktoś mu rzuca smakołyki żeby go zachęcić do spacerku, no więc psiak albo wyrywał do przodu podjadając smaczki albo strzelał pięknego bulkowego muła .
ale dziś to nie Migoś grała tylko jakiś samiec. Też jestem ciekawa czyj to pieseczek był:-D
Przekopiowane z jakiegoś plotkarskiego serwisu - dostałem od znajomej meilem, a ta aktorka to chyba z TVN (?)
"Nieco inaczej jest z bulterierem o imieniu Bruno. Razem ze swoją Panią – Magdą Schejbal uwielbiają morze i żeglowanie po Mazurach. Zanim jednak Bruno oswoił się z wodą, przeżyli razem ze swoją właścicielką chwile grozy – kiedy Bruno topił się w Wiśle, aktorka bez wahania rzuciła się do wody na ratunek.
Kiedy Bruno i Magda nie żeglują, lubią wylegiwać się na kanapie i oglądać telewizję. Podobno Bruno ma też w domu swoją szufladkę z zabawkami, z której wybiera sobie to, na co w danej chwili ma ochotę. "
_____________________________ τέλος του κόσμου είναι κοντά