Witam
mam pytanko co do kształtu głowy... Zdaje sobie sprawe ze nie każdy bull wygląda tak samo ale zastanawia mnie to czy mojej 3.5 miesiecznej bulince moze zmienic sie kształt pyska?? Wydaje mi sie jej pysk troche szczupły a łuk... jezeli mozna tu mowic o jakimkolwiek łuku zbyl mały , napiszcie co sądzicie
Niestety Malina ,ale nie spodziewaj się ,że suce zmieni się profil i wygnie w łuk . Suczka ma płaski pyszczek i nic tego nie zmieni.
Możesz porównać jej profil z psami rodowodowymi i zauważysz sama różnicę . Niestety pospieszyłaś się z zakupem suczki . Trudno . Kochaj ją taką jaka jest .
Niestety pospieszyłaś się z zakupem suczki . Trudno . Kochaj ją taką jaka jest .
Jakie trudno suczka jest taka jaka sie wybrało ja nie widze w tym wypadku nic dziwnego.
Fajna nawet bardzo a jeśli dobrze trafiłaś i nic nieoczekiwanego nie wyjdzie później bedzie po prostu Twoim psem.
Jamar chodzi mi o to ,że Malina pisała sama o tym w innym temacie ,że emocje wzięły górę i kupiła suczkę bez papierów. Żeby zaraz ktoś mi nie zarzucił ,że uważam iż jest złym właścicielem. Wręcz przeciwnie . Czyta , radzi się pozostałych forumowiczów i pracuje z psem ( tak wynika z postów , które pisze Malina) i chwała jej za to
Fajna sunia ciesz się że jest z Tobą.
A co do głowy to rozwija się do około 2 roku życia . Twoja płynnego łuku mieć nie będzie, ale przecież nie za to kochamy najbliższych
Malina224 wyluzuj i nie zastanawiaj się nad kształtem główki u Twojej suni. To zupełnie bez sensu, bo przecież niech se ma jaką chce, nie będzie ani wystawiana ani rozmnażana. Skup się na wychowaniu jej na miłego towarzysza i opanowaniu problemów zdrowotnych. Stało się i już.Pospiech zawsze złym doradcą jest. A zdjęcia potencjalnych rodziców to raczej wykasuj i nawet na nie nie patrz. Nawet jeśli są to jej rodzice to co z tego. Nie znasz jej dziadków ani dalszych przodków.Po to są rodowody, żeby mozna sobie było przeanalizować pochodzenie.Zobaczyć jakie głowy są w tej linii. Potraktuj pieska jak czysta kartkę i ciesz się nim. Nie będzie miała dobrego profilu, ale może być wesoła, przywiązana do Was, zabawna.Czego życzę Ci z całego serca.
To zupełnie bez sensu, bo przecież niech se ma jaką chce, nie będzie ani wystawiana ani rozmnażana
tego to jeszcze nie wiemy a z reszta sie zgadzam w 100%
_____________________________ -------------------------------
Kiedy w chwilach smutku podejdzie do Ciebie pies i zacznie trącac głową zrozumiesz, że masz przyjaciela.