|
|
|
|
|
Transport psa do Anglii |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 19:03 |
|
Transport psa do Anglii
|
|
Czy ktoś może z forumowiczów nie wybiera się do Anglii na przełomie roku? Szukam kogoś z kim mogłaby pojechać moja 4 miesięczna suczka. Najchętniej wysłałabym samą suczkę, podróż w jedną stronę Wg moich obliczeń będzie mogła przekroczyć granicę najwcześniej 30.12.2012. Oczywiście odpłatnie
|
# 1 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 20:31 |
|
|
|
Olu, podobno KAte zna jakiegos czlowieka, co moze psa przewiezc, ale nie wiem czy ma doswiadczenie z psami, a zwlaszcza z takimi maluszkami.
ciesze sie, ze malutka jedzie do Anglii ktora to?
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 17:31 |
|
|
|
Ja psa sprowadzilam wlasnie z polski do anglii jak mial 4 miesiace. j bylam w anglii wiec piesek jechal z "przewoznikami" sa specjalne firmy ktore robia transporty do Anglii i zabieraja psy . Musi miec wazne szczepienie na wscieklizne . a mozna je zrobic wlasnie od 4 miesiaca zycia. Jezeli pies pojedzie taka firma to wszystkie oplaty tranportowe sa Ci przedstawione . Ja placilam 120funtow ale psa odebrali od hodowcy przewoznicy i dostarczyli mi go pod drzwi .
|
# 3 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 20:25 |
|
|
|
Temat stary, ale dobrze, że odkopany. Bardzo gorąco i całym sercem polecam usługi firmy Linora. Nelka wcale nie miała ochoty rozstawać się z opiekunami
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2015 20:45 |
|
|
|
Ozzie jechal firma SpeedBus ; ) i tak samo jak Twoja sunia nie mial zamiaru rozstać się z opiekunami )
|
# 5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|