Czy ktoś może z forumowiczów nie wybiera się do Anglii na przełomie roku? Szukam kogoś z kim mogłaby pojechać moja 4 miesięczna suczka. Najchętniej wysłałabym samą suczkę, podróż w jedną stronę Wg moich obliczeń będzie mogła przekroczyć granicę najwcześniej 30.12.2012. Oczywiście odpłatnie
Ja psa sprowadzilam wlasnie z polski do anglii jak mial 4 miesiace. j bylam w anglii wiec piesek jechal z "przewoznikami" sa specjalne firmy ktore robia transporty do Anglii i zabieraja psy . Musi miec wazne szczepienie na wscieklizne . a mozna je zrobic wlasnie od 4 miesiaca zycia. Jezeli pies pojedzie taka firma to wszystkie oplaty tranportowe sa Ci przedstawione . Ja placilam 120funtow ale psa odebrali od hodowcy przewoznicy i dostarczyli mi go pod drzwi .
Temat stary, ale dobrze, że odkopany. Bardzo gorąco i całym sercem polecam usługi firmy Linora. Nelka wcale nie miała ochoty rozstawać się z opiekunami
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur