świetny jest, co to za pies? jak się nazywa? masz jakieś inne jego zdjęcie?
trochę tam rudości ma, ale zdjęcie jest trochę ciemne przez to, że jest robione pod słońce
i solidek a płaszczowe bym bardzo chciała zobaczyć
całe płowe bullki znam dwa - Pigi z bull bazarku i piesek, którego kiedyś spotkałam w Gdyni o imieniu Michaszek, Pani właścicielka jechała po niego gdzieś aż na południe Polski.
A oto biało-płowy bullek mojej koleżanki, pochodzi z hodowli Bullova, jedyny bull o takim umaszczeniu jakiego znam
Nie wiem czy zdjęcie to obrazuje ale moim zdaniem on jest właśnie taki płowo-biały
_____________________________ [*] Kastet - tęsknimy, pamiętamy
"Powstanie bulteriera było nieuchronne - świat potrzebował odrobiny piękna''
trochę tam rudości ma, ale zdjęcie jest trochę ciemne przez to, że jest robione pod słońce
na innych fotkach bardzo rudawy jest..
natomiast znalazłam na fb jakieś zdjęcie płowego solida, baaaardzo jasny tylko teraz nie pamiętam co to za psiak ehh może ktoś wie?
ten to jest płowy konkretnie!
ciekawe czy ma jakieś dzieciaki
Naszego yoshiego mama jest taka plowa.w kennelu Justeph jak pamietam parę takich miniatur miala.wtedy sie nad tym nie zastanawiałam ale fakt że jest to mało spotykane umaszczenie.
_____________________________ nie ważne co Ty myślisz liczy się to co myśli ChiCo !
www.wantedbulls.pl