Serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony http://www.era-teriera.pl/
Proszę o wyrozumiałość- jeszcze jest kilka rzeczy do poprawienia i uzupełnienia- ale jest to juz kosmetyka i dopieszczenie strony.
Dziękuje ogromnie Madzi Migotkowej za poswięcenie mnóstwa czasu na jej stworzenie
Dziękuje wszystkim za miłe słowa i serdecznie zapraszam do lektury nowopowstałego działu w galerii : Nasze artykuły- w nim min artykuł z holenderskiej klubówki
Ladna stronka, taka minimalistyczna ale z klasą A co do planowanego miotu chciałem zapytać na kiedy konkretniej jest on planowany, może dał bym radę po maturze wyrobić się z jakąś robotą i udało by mi się przygarnąć jednego szkraba. Rodzice chcieli mi kupić pomeraniana ale skoro zgodzili się na drugiego psa w domu to stwierdziłem że wole takiego jaki mi się od dziedzka mażył, z tym że na takiego jak mi się mażył sam musze sobie zapracować. Moi rodzice to psi szowiniści