właśnie to samo chciałam wkleić. kolejna mądrala nie zgłębiająca problemu a szukająca sensacji. i też mi podnieśli
a najlepszy fragment o psim przedszkolu co uczy tłumić agresję
Ooo widzę ,że mnie uprzedzono i temat już jest. Wkurwa dostałam jak tylko to zaczęłam czytać . Pan Maciej Miros( jeśli to jego prawdziwe imię i nazwisko) ma albo bujną fantazję i olbrzymie lęki ,albo szuka taniej sensacji rodem z Faktu. a żeby pismaka tak coś obżarło , np. chomik
Jak mamy na forum jakąś ciężarną to niech się zgłosi i rzuci urok na pana szanownego autora , co by go myszy zjadły
"Nawet podczas zabawy jego oczy niemal zaczynają napływać krwią" I przez takich debili co piszą do szmatławców, mój dziadek później śmie mi prawić kazanie ile ton uścisku szczęk ma bulterier i jak potrafi on od razu odgryźć rękę. I nieważne co powiesz, to i tak "gazetka" jest wyrocznią...
Czytałam z niedowierzaniem i autentycznym niesmakiem. Autor od siedmiu boleści tych wypocin chciał zabłysnąć chyba, szkoda tylko że kosztem wielu ras. Komentarze to już dla mnie samo dno, nie chce mi się czytać ich do końca, bo mój pies morderca z zakrwawionymi oczami właśnie próbuje utopić w basenie moje roczne dziecko. Mam taką propozycję - w rocznicę lotu na księżyc, wysłać tych wszystkich cymbałów w jedną stronę
_____________________________ CHILLI [*]
# 8
Ostatnio zmieniony przez Vanilla Sro Lip 22, 2009 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Po części debilny ale po części nie.
Jak zwykle w takich tekstach jest duzo pod publiczke i włascicieli pseudo "nie groźnych" yoreczków i jamniczków ale sprawe Pana z Błaszek pare osob zna i trudno sie z artykółem nie zgodzic to samo dotyczy walk psów czy włascicieli kundli bulo, asto czy rotwailero podobnych - tylko garstka z nich ma normalną świadomośc. Tu trafili w dziesiatke...