z opisu - "Nie ma typowego brzydkiego szczurzego pyska jak inne psy tej rasy na allegro"
dobre
Dobre ,dobre fakt zgodze się prawdziwy "znawca" rasy "szczurzego wyglądu"
Reszta opisu tez powalająco mądra
Cholernie mnie boli ,że ten de...il jest z Krakowa
edit. a ja płacze ,ze moja suka jest chuda ... Zal mi tego psa
no tak ,ale z tej okolicy w której pies się znajduje nie można się spodziewać lepszego opisu jak i wyglądu psa jak jeszcze pies jest u faceta / młodego to zapewne był zakupiony nie z milości do rasy tylko do innych celów ....
Szok przeżywam za każdym razem jak czytam takie bzdury Gość z pewnością wstawił zdjęcia innego psa niż opisał
# 8
gaga [konto wygaszone]
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 18:11
kahaa napisał/a:
Szok przeżywam za każdym razem jak czytam takie bzdury Gość z pewnością wstawił zdjęcia innego psa niż opisał
W sumie to chyba się zgodze ... ten na zdjęciach ma przecież "szczurzy" pysk , a pies rasy bullterier z tego co wiem bardziej opisywany jako "garb" Aż korci mnie pojechac i go zobaczyć ...
no bo tak naprawdę to jest przykre, tylko co mozna zrobić..
jakby on chciał go oddac a nie sprzedać, to by można było na Bulbazarku temat dać... a tak, to w sumie nic
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson