Przedmiotem aukcji jest krótka sesja zdjęciowa pod hasłem „Mój bullterrier”.
Dla wszystkich właścicieli SUPER OFERTA na ciekawe i profesjonalne zdjęcia Waszych czworonogów.
Dodatkowym atutem tego projektu jest to, że Wasze pupile mogą znaleźć swoje miejsce w Bullkalendarzu na 2013 rok – warunkiem jest jedynie, że są to rodowodowe wzorce lub psiaki adoptowane z Fundacją SOS Bullterrier.
CENA sesji minimum 100 zł
CAŁY dochód z sesji Paweł przeznacza na pomoc psiakom będącym pod opieką Fundacji SOS Bullterrier.
Sesja obejmuje pracę (do wyboru: w plenerze, domu lub ulubionym ciekawym miejscu) z psem ale chętnie również z pozostałymi domownikami – mile widziane dzieci i kociaki J.
Sesja trwa około 2 - 3 godzin.
Końcowy efekt to wybór i obróbka graficzna od 10 do 15 zdjęć w dużej rozdzielczości w formie elektronicznej.
Dopłata za ewentualne wydruki zdjęć:
A4 - 15 zł /zdjęcie
A3 – 30 zł / zdjęcie
W sprawie szczegółów, propozycji i jakichkolwiek pytań zapraszam do naszego profesjonalnego bullfotografa Pawła (Tel. 695 100 030, mail: pawel@dualview.pl)
BEZPŁATNY dojazd do klienta na terenie aglomeracji śląskiej.
Koszt jego dojazdu poza aglomeracje jest dodatkowo płatny przez licytującego (warunki najlepiej ustalić z Pawłem przez wylicytowaniem sesji).
Zapraszamy również na stronę gdzie można zapoznać się z jego pracami (mniej związanymi z psamiJ ale psie zdjęcia pewnie chętnie prześle zainteresowanym na maila)