Opłata za domenę i hosting antybsl.pl - prośba o wsparcie
Przyszła faktura do zapłacenia za hosting serwisu 'antybsl.pl'
86,09 PLN.
Do zapłacenia za chwilę (wrzesień) przyjdzie faktura za domenę: około 140 PLN.
Bardzo proszę o wspomożenie w kwestii opłat. Nie ukrywam, że łączna kwota jest za duża do udźwignięcia tylko przez mnie. Na stronie antybsl.pl nic się nie dzieje obecnie - muszę zrobić ją na nowo - dodać artykuły (trochę popisać). Zrobię to w najbliższym czasie. Tak czy siak domena i hosting są potrzebne, bo akcje proBSL się nie skończyły.
Proszę o wsparcie. Chętnych proszę o mejla na adres gfirlit@gmail.com - podam zwrotnie nr konta.
Administratora bardzo proszę o podwieszenie tego tematu tam, gdzie zagląda więcej osób.
Jeśli ktoś będzie na tyle uprzejmy, aby przekleić temat na inne fora - będę wdzięczny.
_____________________________ behawiorysta, trener: www.dobrypies.eu
"Bullterrier - pies dla masochistów:))"
Przyszła faktura za domenę: 121,77. Razem z hostingiem to: 207,86.
Brakuje jeszcze 177,86 zł. Ponownie proszę o wsparcie.
Jak już wspominałem pracuję teraz nad treścią portalu, dlatego w sieci widnieje napis 'przerwa techniczna'. Oprócz treści wymagana jest również praca programistyczna, którą zgodził się za darmo wykonać mój kolega (cały engine serwisu jest jego). Nie mogę go poganiać, więc zmiany trochę potrwają.
Jeśli w tym roku nie uda się uzyskać szerszego wsparcia dla tego projektu, to w następnym roku portal zniknie z sieci - z własnej kieszeni go nie opłacę.
Moim zdaniem portal o podobnej tematyce jest nadal potrzebny.
Jeśli ktoś ma konto na Dogomanii / forum molosów prosiłbym o przeklejenie tematu.
Serwis ruszył ponownie dzięki pomocy mojego kolegi informatyka.
Prosiłbym o przeklejenie informacji o takim serwisie na fora astowe, molosowe, dogomanię.
Poszukuję też osób chętnych do pomocy w pisaniu tekstów, wyszukiwaniu informacji, którzy mogą zostać administratorami serwisu.
Może za rok więcej osób się zaangażuje w serwis, również finansowo, bo niestety główny ciężar spoczywa cały czas na mnie. Zapewne z powodu kiepskiego marketingu. Dlatego proszę o pomoc w tymże.
Taki serwis jest potrzebny.