W przyszłym tygodniu wybieram się do Gdańska - niestety moja dotychczasowa baza noclegowa odpada i szukam miejsca gdzie możemy przenocować z potwornym bulterierem Jakby jeszcze faktury wystawiali to byłoby cudnie.
Polećcie coś proooszę
przenioslam tutaj, choć jest teraz w dziale głównym wyjazdów wystawowych, to myślę, ze bardziej i tak tu pasuje i będzie potem widoczny temat.. a może sie komuś tez potem przyda
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Dzięki - trochę podzwoniłam i myslę, że cos się znajdzie - myślałam o tej wyspie, ale głównie będę spędzać czas w Gdańsku i nie wiem czy jest sens te kilkanaście km pare razy dziennie przejeżdżać "w te i wewte"
Wyspę baaardzo polecam - o tej porze musi być super cicho i spokojnie. Jedyny minus i serce w gardle przy przeprawie pontonowej, ale da się przeżyć Ja byłam w ośrodku Neptun - Kasia Staff-ka też wtedy tam nocowała, nie było problemów z psami.
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur