Mł.Ch.PL Mł.Zw.Kl. Ch. Pl. Colorful Life in Vegas Chucho Top
Pyrka poznańska dojechała. Chciałam opowiedzieć dużo, epopeję całą tu napisać, ale radości i rozkoszności, które mnie z okazji jej przyjazdu spotkały nie da się opisać.
Informacje o badaniach suki hodowlanej
Imię rodowodowe i tytuły suki:
Mł.Ch.PL Mł.Zw.Kl. Ch. Pl.
Colorful Life in Vegas Chucho Topline
Badanie słuchu:
BAER +/+ [obustronnie słyszy]
Badania serca:
tak
Rodzaj badań serca i wyniki: ekg
echo
doppler
Badania nerek:
tak
Rodzaj badań nerek i wyniki: usg
upc
Badania PLL: carrier
Pozostałe badania i informacje: Wszystkie skany, informacje o badaniach i aktualności znajdują się w bazie bulterierów oraz w wątku 'przebadane psy rasy bulterier'.
Ha! Czekałam aż w końcu się nią pochwalisz Cudna kluseczka!! I masz racje - po przyjściu szczeniaczka do domu emocje są nie do opisania - ja się czułam jak na prochach Gratuluję i życzę wielu wspólnych radości!
A Monika, to jej uzębienie monitoruje już tak od 1 dnia?
Haha ja od pierwszego dnia doglądam aby wszystko było jak najlepiej i ciągle powtarzam, że to nie Wonka i trzeba delikatnie z maleństwem
Vegas rozkoszniak pirania i zadzior
Kochane maleństwo. I od razu mianuję się ciocią numer 1!
Gratulacje ! Wielu pięknych,wspólnych chwil Wam życzę. I bez przesady z delikatnym obchodzeniem się z nią. To dziecko szkołę przetrwania zaliczyło dzięki psychokotowi . Jest przygotowana do życia