my też byliśmy...
nigdy nie widziałam takiego burdelu na wystawie jaki panował w tym roku Drzonkowie
mój Mozil był oceniany dwukrotnie, podobnie było w sukach w młodzieży- też oceniane były dwukrotnie- i tak jak pierwsza lokata się pokryła, to kolejne już nie.
Pani z obsługi siała ferment jakich mało. Myliła numerki, klasy, zaczęła wzywać weteranów na ring, choć żaden nie był zgłoszony
Sędzia wprawdzie przepraszał za zamieszanie, ale mega niesmak pozostał
_____________________________ Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta... G.B.Shaw
mnie dodatkowo zniesmaczyło to, że nie było opisów w kartach (wiem, że nie musiało być-wyczytałam w regulaminie ) ale skoro płaci się ponad stówę za wystawę, to miło byłoby wiedzieć za co sędzia przyznaje cwc/cacib (co podoba mu się w psie).
_____________________________ Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta... G.B.Shaw
Dla mnie również była to najgorsza wystawa.
Jedna z najważniejszych spraw: sędzia zaczął sędziować bull prawie pół godziny przed czasem! Tym samym nie wszystkie psy pojawiły się w ringu..
Ogromny bałagan, chaos, brak opisów w karcie i nawet głupich medali. Co to ma oznaczać? Przecież zapłaciliśmy za tą wystawę po 130zł.
Dodatkowo małe ringi i bardzo ciasno na hali pomiędzy ringami, nie było praktycznie gdzie stanąć pod ringiem, duszno, tłoczno.
Współczuje wszystkim tym, których psy brały udział w tym bałaganie czyli do suk kl. młodzieży bo zdaje się wtedy dopiero pan sędzia się ogarnął.
Mimo, że dla mojej suki wystawa zakończyła się pozytywnie to i tak nie naprawi to tego, co tam się działo.
Nigdy więcej w Zielonej Górze z pewnością się nie pojawimy.
_____________________________ [*] Kastet - tęsknimy, pamiętamy
"Powstanie bulteriera było nieuchronne - świat potrzebował odrobiny piękna''
Najgorsza wystawa EVER! Sedzia rozpoczal 30min przed czasem, nie zdazylam z psem na ring bo kiedy przyszlam bylojuz po fakcie, co prawdapodeszlismy do oceny ale i tak nie mialo to wiekszego sensu - brak opisu w kartach,brak medali... moglabym tak do jutra
Nie bylo miejsca w srodku musielismy byc na dworze bo ciagle deptano mojego psa, nie mowie juz o licznych popchnieciach itp. Zaduch gorac i brak miejsca daly sie we znaki.
Oby jak najmniej takich wystaw - w skali 1-10 daje 0 ZERO i na pewno wiecej nie pojade na niesprawdzona wystawe.