Witam!
Serdecznie dziękuję za wyjaśnienie sytuacji. Mam nadzieję, że się Pani nie pogniewa, że w wątku Pani hodowli wrzucę fotki mojego "synka", ale w sumie to jest Pani wnuczek?
Zdjęcia z lata u.r. piesek miał na nich 7 miesięcy:
A tu najnowsze fotki rocznego Abisia z moim drugim pieskiem (policjantem)
A tu fotka z wczesnej jesieni. Abi za obżarcie mi wszystkich młodych drzewek z kory trafił na linę za karę. Lina długa 15 metrowa, więc miał swobodę ruchów, ale nie miał dostępu do zabezpieczonych pastą drzew.
Pani zna i ojca i matkę mojego łobuza, do kogo jest bardziej podobny? Tata, czy mama? Jak już mówiłam zdjęcie na OLX o sprzedaży szczeniąt było opatrzone stroną Państwa hodowli, źle zapisałam stronę, bo zrobiłam to PrintScreenem, ale widać to co ma być widać:
Rodzice mojego łobuza:
i reszta ogłoszenia, już niestety w archiwum, więc nie wiem czy suczki zostały sprzedane:
Myślę, że nie narobiłam za dużo bałaganu w Pani wątku. Jeśli tak, proszę administrację o usunięcie niepotrzebnych zdjęć i treści.
Pozdrawiam Gabi
_____________________________ Pozdrowienia od Abisia ,Rona i Gabi