Chris Kilpatrick został zaproszony do sędziowania bulterierów i bulterierów miniaturowych podczas wystawy CRUFT"S w 2017 roku. Trochę czasu zostało, żeby wyhodować zwycięzcę
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur
Witam , jestem nowa na forum. Bulla nie posiadam ale sobie podglądam i kto wie... Ja mam pytanie czy może propozycję. W temacie jest linia hodowlana i dalej w zasadzie już tylko fotki. Są z pewnością bardzo wartościowe , zwłaszcza , że sporo psów żyło w czasie braku internetu. Fajnie jest popatrzeć na bulla , który jest w dalszym rodowodzie naszego psa tym bardziej , jeśli to był bardzo znany pies. Jednak fajnie byłoby rozbudować temat i tu prośba dla ostro siedzących w temacie : warto pisać , co jest dla danej linii charakterystyczne , czy jest powtarzalność pewnych cech , jakie wady a jakie zalety "ciągną" się w danej linii , na co należy uważać itd itd.. Wiem wiem , każdy pies jest inny i psa dla suki dobiera się indywidualnie , ale z pewnością każda stara linia coś tam wypracowała i np. ja jako laik , chętnie o tym poczytam