Jutro walka Adamek - Kliczko Fanką boksu nie jestem, ale tą walkę będę oglądać
Walka Tomasza Adamka z Witalijem Kliczką, po raz pierwszy w historii polskiej telewizji pokazana zostanie w systemie pay-per-view (PPV), a za transmisję będzie trzeba dodatkowo zapłacić. Usługa będzie dostępna w największych platformach i sieciach kablowych. Wydarzenie na dużym ekranie pokaże sieć Multikino. Będzie też możliwość obejrzenia walki wieczoru na niemieckim kanale RTL.
Relację tekstową z walki Tomasz Adamek - Witalij Kliczko przeprowadzi patron medialny - Onet.pl. Najbardziej oczekiwany pojedynek roku już w sobotę wieczorem.
Gdzie obejrzymy walkę:
Multikino:
Transmisję przeprowadzą 22 kina: Bydgoszcz, Elbląg, Gdańsk, Gdynia, Koszalin, Kraków, Łódź, Poznań 51, Poznań Malta, Radom, Rumia, Rybnik, Sopot, Szczecin, Warszawa Ursynów, Warszawa Złote Tarasy, Warszawa Targówek, Warszawa Wola, Włocławek, Wrocław Arkady, Wrocław Pasaż, Zabrze.
Bilety kosztują 39 zł w przedsprzedaży oraz 49 zł w dniu wydarzenia. Początek o 21.
Cyfrowy Polsat:
Usługę Pay Per View można zamówić na trzy sposoby: wysyłając SMS, przez internet bądź telefonicznie. Koszt to 39,90 zł.
Cyfra Plus:
Zamówienie można składać w Internetowym Centrum Abonenta ICA lub telefonicznie. Koszt to 39,90 zł doliczone do rachunku wystawionego w październiku.
Platforma n:
Walkę pokaże za darmo niemiecka stacja RTL, jej władze zapowiedziały, że nie zakodują kanału na czas walki, czego domagali się organizatorzy. Telewizja "n" zapowiedziała na czas walki przesunięcie RTL-u na kanał 109. Studio przed walką ma rozpocząć się o 22:10. Stacja nie pokaże innych walk podczas gali.
Vectra:
W kanale RTL lub w systemie PPV. Pay-per-viev zamówione do piątku do 22:00 kosztuje 29,90 zł lub 39,90 zł w zależności od posiadanego pakietu. W dniu walki cena wynosi 49,90 zł.
UPC:
PPV: cena to 39,90 zł. Transmisja rozpocznie się od godz. 21:00. Walka będzie emitowana na kanale 17 w standardowej rozdzielczości.
Aster City
W kanale RTL
Toya (Łódź)
RTL oraz PPV: cena 39,90 zł, transmisja od godz. 21:00 na kanale 5 (TV Toya).
Multimedia Polska:
PPV: cena to 39,90. Transmisja rozpocznie się o godz. 21:00 na kanałach 6 i 7.
Właśnie dzwoniłam na infolinię "N" - potwierdzili, że od 22.00 na kanale 109 będą transmitować, więc abonenci "N" oglądają za free
Jak fajnie, bo się nad Multikinem zastanawiałam Chciałam nawet na walkę do Wrocka jechać, ale bilety w fajnych miejscach po 15000zł - dzięki, wolę popcorn i kocyk w domu jednak
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur
a wiesz może czy to będzie z odbioru Astra czy Hotbird?
próbuję znaleźć jakieś info na necie ale coś słabo..
aaa i kanał mają przesunąć na 109 z kanału 246??? bo na tym jest RTL Schweiz, a na 109 nie ma nic.
edit\
już znalazłam a więc będzie na HotBirdzie, nie trzeba będzie przestawiać anteny na Astrę.
no i będzie na kanale 109 przeniesiony kanał RTL Schweiz z kanału 246
# 4
Ostatnio zmieniony przez HeidiRose Pią Wrz 09, 2011 14:06, w całości zmieniany 1 raz
"N" nadaje z satelity Hot Bird RTL na czas walki przesuną na kanał 109 Przemiły pan z infolinii powiedział, żeby "klupnąć" 109 w okolicy 22.00 - będzie bankowo
taki morał z tego wszystkiego, że jednak dobrze mieć Nkę
[ Dodano: Pią Wrz 09, 2011 15:11 ]
tufi napisał/a:
Jak fajnie, bo się nad Multikinem zastanawiałam Chciałam nawet na walkę do Wrocka jechać, ale bilety w fajnych miejscach po 15000zł - dzięki, wolę popcorn i kocyk w domu jednak
15000zł?! aż mi się wierzyć nie chce... moi znajomi kupili bilety (parę miesięcy temu jeszcze) za ok. 80 zł i to w dobrych miejscach nawet.
My też będziemy oglądać Chciałam iść na walkę, ale jak się skończy po 20 sekundach to będę się denerwować, że tak szybko się skończyła a w domu tylko przełączę kanał i wkręcę się w coś innego...
Tak przy temacie walk to my oglądamy w każdą sobotę o 23 na TV4 Bellatora MMA, walki w klatce