Polish English Belarusian Bulgarian Czech French German Russian Romanian Slovak Ukrainian Hungarian
Bulterier - forum o rasie   Bulterier - forum o rasie

bulterier, bullterrier, bull terrier
Poprzedni temat «» Następny temat
Let's Get Ready To Rumble !!!
Autor Wiadomość
#AnetaLemon
Bulomaniak

Piwa: 631/571

Wonderful Wanda Timar
bulterier standardowy suka

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 13:43
   Let's Get Ready To Rumble !!!

Jutro walka Adamek - Kliczko :) Fanką boksu nie jestem, ale tą walkę będę oglądać :)

Walka Tomasza Adamka z Witalijem Kliczką, po raz pierwszy w historii polskiej telewizji pokazana zostanie w systemie pay-per-view (PPV), a za transmisję będzie trzeba dodatkowo zapłacić. Usługa będzie dostępna w największych platformach i sieciach kablowych. Wydarzenie na dużym ekranie pokaże sieć Multikino. Będzie też możliwość obejrzenia walki wieczoru na niemieckim kanale RTL.

Relację tekstową z walki Tomasz Adamek - Witalij Kliczko przeprowadzi patron medialny - Onet.pl. Najbardziej oczekiwany pojedynek roku już w sobotę wieczorem.

Gdzie obejrzymy walkę:

Multikino:
Transmisję przeprowadzą 22 kina: Bydgoszcz, Elbląg, Gdańsk, Gdynia, Koszalin, Kraków, Łódź, Poznań 51, Poznań Malta, Radom, Rumia, Rybnik, Sopot, Szczecin, Warszawa Ursynów, Warszawa Złote Tarasy, Warszawa Targówek, Warszawa Wola, Włocławek, Wrocław Arkady, Wrocław Pasaż, Zabrze.
Bilety kosztują 39 zł w przedsprzedaży oraz 49 zł w dniu wydarzenia. Początek o 21.

Cyfrowy Polsat:
Usługę Pay Per View można zamówić na trzy sposoby: wysyłając SMS, przez internet bądź telefonicznie. Koszt to 39,90 zł.

Cyfra Plus:
Zamówienie można składać w Internetowym Centrum Abonenta ICA lub telefonicznie. Koszt to 39,90 zł doliczone do rachunku wystawionego w październiku.

Platforma n:
Walkę pokaże za darmo niemiecka stacja RTL, jej władze zapowiedziały, że nie zakodują kanału na czas walki, czego domagali się organizatorzy. Telewizja "n" zapowiedziała na czas walki przesunięcie RTL-u na kanał 109. Studio przed walką ma rozpocząć się o 22:10. Stacja nie pokaże innych walk podczas gali.

Vectra:
W kanale RTL lub w systemie PPV. Pay-per-viev zamówione do piątku do 22:00 kosztuje 29,90 zł lub 39,90 zł w zależności od posiadanego pakietu. W dniu walki cena wynosi 49,90 zł.

UPC:
PPV: cena to 39,90 zł. Transmisja rozpocznie się od godz. 21:00. Walka będzie emitowana na kanale 17 w standardowej rozdzielczości.

Aster City
W kanale RTL

Toya (Łódź)
RTL oraz PPV: cena 39,90 zł, transmisja od godz. 21:00 na kanale 5 (TV Toya).

Multimedia Polska:
PPV: cena to 39,90. Transmisja rozpocznie się o godz. 21:00 na kanałach 6 i 7.

Właśnie dzwoniłam na infolinię "N" - potwierdzili, że od 22.00 na kanale 109 będą transmitować, więc abonenci "N" oglądają za free ;)

Autor postu otrzymał 2 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
^tufi, Aslanek
^tufi
Moderator

Piwa: 1660/444

Danelaw Hells Redeeme...
bulterier standardowy pies

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 13:52

Jak fajnie, bo się nad Multikinem zastanawiałam :D Chciałam nawet na walkę do Wrocka jechać, ale bilety w fajnych miejscach po 15000zł - dzięki, wolę popcorn i kocyk w domu jednak :mrgreen:

#AnetaLemon
Bulomaniak

Wonderful Wanda Timar

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 13:59

Żeby tylko nie było jak z Gołotą, że całą transmisję z walki można było w teleexpresie obejrzeć :roll: ;)

Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
#KIKIMORA
HeidiRose
Uzależniony

Piwa: 98/116

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 14:00

a wiesz może czy to będzie z odbioru Astra czy Hotbird?
próbuję znaleźć jakieś info na necie ale coś słabo..
aaa i kanał mają przesunąć na 109 z kanału 246??? bo na tym jest RTL Schweiz, a na 109 nie ma nic.

edit\

już znalazłam a więc będzie na HotBirdzie, nie trzeba będzie przestawiać anteny na Astrę.
no i będzie na kanale 109 przeniesiony kanał RTL Schweiz z kanału 246 ;-)
Ostatnio zmieniony przez HeidiRose Pią Wrz 09, 2011 14:06, w całości zmieniany 1 raz  

#AnetaLemon
Bulomaniak

Wonderful Wanda Timar

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 14:04

"N" nadaje z satelity Hot Bird :) RTL na czas walki przesuną na kanał 109 :) Przemiły pan z infolinii powiedział, żeby "klupnąć" 109 w okolicy 22.00 - będzie bankowo :)

HeidiRose
Uzależniony

Piwa: 98/116

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 14:08

oo akurat napisałaś jak już się dowiedziałam ;-)

taki morał z tego wszystkiego, że jednak dobrze mieć Nkę :mrgreen:

[ Dodano: Pią Wrz 09, 2011 15:11 ]
tufi napisał/a:
Jak fajnie, bo się nad Multikinem zastanawiałam :D Chciałam nawet na walkę do Wrocka jechać, ale bilety w fajnych miejscach po 15000zł - dzięki, wolę popcorn i kocyk w domu jednak :mrgreen:

15000zł?! :shock: aż mi się wierzyć nie chce... moi znajomi kupili bilety (parę miesięcy temu jeszcze) za ok. 80 zł i to w dobrych miejscach nawet.

Aslanek
Uzależniony

Piwa: 158/201

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 14:32

My też będziemy oglądać :) Chciałam iść na walkę, ale jak się skończy po 20 sekundach to będę się denerwować, że tak szybko się skończyła :) a w domu tylko przełączę kanał i wkręcę się w coś innego... :D
Tak przy temacie walk to my oglądamy w każdą sobotę o 23 na TV4 Bellatora MMA, walki w klatce :D

^tufi
Moderator

Piwa: 1660/444

Danelaw Hells Redeeme...
bulterier standardowy pies

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 14:51

MMA też fajne, choć u mnie w rankingu prowadzi Top Gear :lol:

#Bull Position
Bulomaniak
I LOVE BULLTERRIERS

Piwa: 580/645

Mł Ch.Pl, Ch.Pl, V-c...
GEMBALLA Dziedzictwo ...

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 16:11

AnetaLemon napisał/a:
Żeby tylko nie było jak z Gołotą, że całą transmisję z walki można było w teleexpresie obejrzeć :roll: ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

^Bullwitmo
Moderator
Gina, Majka, Will, Chip

Piwa: 505/1371

C.I.B.ChPL/HU/AT,MłC...
SCHASTLIVAYA BULLDOM'...
bulterier miniaturowy suka

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 23:14

W Cyfrze + na kanale RTL też jest za Free :-D

https://www.facebook.com/BullwitmoFCI
Witek - https://www.facebook.com/bullwitmo