Szukam juz od jakiegos czasu kaganca na zamowienie dla mojego Mini Bullterriera. Po tym jak te ze sklepu, ktore dobrze nie pasowaly i mial mozliwosc "poskubac" w szybkim tempie 3 skonsumowal, prowadzam go przez pare miesiecy juz bez kaganca. Chociaz nie jestem zwolennikiem kagancow, ale sa sytuacje, gdzie jest potrzebny.
Czy ktos zna firmy, ktore produkuja na wymiar? Bede wdzieczna za kazdy adres.
Bull Angel, na Allegro jest producent, który sprzedaje detalicznie wyroby co sam wykonuje, ja brałam kiedyś od nich obroże ze skóry, nick ma inia69 ( http://allegro.pl/my_page.php?uid=2321820 ) napisz do nich, zapytaj, może Ci uszyją
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Dzieki dragonh3art! Zamowilam juz jakis czas temu obroze od tego producenta. Jakosc jest bardzo dobra, obroza bardzo mocna. Ten kaganiec z Allegro nie bardzo mi sie podobal ( przynajmniej ze zdjecia), poniewaz jest dosc zamkniety i mysle, ze w lato psu bedzie ciezko oddychac w nim. W kazdym razie wczoraj sprobowalam i zamowilam ten kaganiec. Nie sa to duze pieniadze wiec zobaczymy jak sie sprawdzi.