Chodzi mi o kaganiec, który będzie chronił szczyla przed smakołykami typu ludzkie odchody, chrzastki, trutki itd, przy czym nie bedzie wyglądał ciężko i przywoływał negatywnych skojarzeń. Czy nylonowy kaganiec ochroni ją przed tego typu smakowitościami? Co możecie mi polecić?
Bardzo sensowny jest ten drugi produkt podany przez Edytę. Po tym odrobaczaniu i wcześniejszych problemach trawiennych warto odbudować florę bakteryjna jelit. suczysko wyjałowione kuracjami, to zrozumiałe, bo trzeba było odrobaczyć, ale flora jelitowa zaburzona. I szuka sama rozwiązania jak umie, a że kiepsko jej to wychodzi to już wiemy. Podaj sensowny probiotyk i minie to zbieractwo paskudztw.
dokładnie
kuracja priobiotykiem odbuduje tkanki przewodu pokarmowego, żwacze go ładnie zakwaszą
Z probiotyków moge jeszcze polecić ten (u weta pakowany dla psów w małych opakowaniach- 30 złociszy) bardzo dobry http://www.emgreen.pl/hodowla,110.html
jak pies je tylko sucha karme, dostaje srodki na odrobaczenie, antybiotyki, sterydy- miewa problemy z zoładkiem ktory nalezy przeciez jakby nie bylo do zwierzecia drapieznego miesozernego. Ja przy psie na barfie takich rewelacji nie mam. Kawał surowej kości i mięsa w misce skutecznie likwiduje atrakcyjnośc jakiegokolwiek śmiecia nalezy bowiem do najsmakowitszych i najnaturalniejszych dla psa nawet sama karma wyjaławia zoladek i warto od czasu do czasu psu pomagac utrzymywac wlasciwa florę w brzusiu
zjadanie smieci i koprofagia znaczy tyle, ze pies ma zaburzona prace jelit i zoladka kropka
mikita droga nie jest ale bardzo skuteczna, polecam jedno i drugie stosowac razem
u huskich i sweterów mojego kolegi problem zniknał po tej kuracji calkowicie
u typu bull ktorym to polecalam znacznie sie zmniejszył, takze warto sprobowac
najpierw trzeba zlikwidowac przyczynę, pozniej zajac sie zachowaniami nawykowymi ktore zostaną
a kaganiec jak poleciła Natalia- chopo, nie wyglada moze slicznie i nie robia go w roznych kolorach (kwestia opatrzenia sie) ale jest najwygodniejszy dla psa- a chyba o to chodzi http://www.ipo-sklep.pl/i...agance,,9,chopo
wersje powleczone pcv sa najlepsze
Bierzemy juz 5 dzień tabletki Mikita i musze powiedzieć, ze widzę różnicę. Spuściłam ją dzisiaj ze smyczy to się mnie pilnowała i nie szukała jak zawsze, tylko raczej patyczki, śnieg, zabawa i radocha. I nawet kaszleć przestała. Ale nie chce zapeszać