nie będę tu celowo podawać linka, bo zdjęcia pochodzą z ogłoszenia pseudohodowcy, który reklamuje miot bez papierów na sprzedaż..
wklejam je po to, zebyscie zobaczyli, że głupota ludzka nie ma chyba granic
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
A mnie to wcale nie dziwi... Ludzie się nie znają i tak wychodzi ich impertynencja... Ile razy mnie zadawano pytanie czy cieliśmy uszy swojemu bulkowi i ile razy musiałam tłumaczyć że tej rasie nic się nie tnie i nawet w przeszłości nie cięło...
Biedny bulek i debilni właściciele.
Widziałam te zdjęcia, na allegro jest ogłoszenie jak zobaczyłam te uszy to pierwsze co przyszło mi na myśl : co za sku****l jej to zrobił przecież bullom normalnie stoją uszy i nie tnie się im niczego! chyba że... nie chciały jej stanąć i właściciel nie widział innego wyjścia jak pociąć
szkoda suni
Długo czasu minie zanim ludzie zrozumieją iż takie zabiegi sensu nie mają, polska to specyficzny kraj i przekonać ludzi że coś jest zakazane, a wcześniej było to normą jest wręcz niemożliwe.