Przemiła seniorka w słusznym wieku, bardzo uczuciowa do osobników rodzaju ludzkiego, inne gatunki grzecznie toleruje, ale się ich strasznie brzydzi. Ulubione zajęcia : jedzenie, spanie, jedzenie, jedzenie, spanie, patyczki, spacery gdy jej wiatr rozwiewa włosy.
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
Czas Jajkusiowi założyć w TYM dziale topic, 07.03.2009 skończyła 8 lat i zasłużyła sobie na osobny dział
A oto kilka fotek z dzisiejszego wypadu na zalaną żwirownię, gdzie emerytka jak na seniora przystało zachowywała się w dystyngowany sposób
Gdzie rzuciłeś - nie widzę soczewki mi wypadły
Kochana jaka ta woda orzeźwiająca, nie sądzisz
Jak sama sobie nie znajdę to nikt mi nie rzuci wykałaczki
No dalej rzuć - nie po to ci patyk przytargałam, abyś go oglądał
NARESZCIE
I jeszcze raz
Teraz Jajko jak reszta ekipy leży i odpoczywa po trudach związanych z pływaniem czy skakaniem
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
Moim marzeniem jest, zeby mojej psiejsko w "słusznym" wieku wykazywało się taką energią jak pani na załączonych wyzej obrazkach
Superaśna - pełna życia "kobitka"