My jeszcze nie doszliśmy do siebie....:) Weekend pełen wrażeń, Luna spisała się super, towrzystwo zajebi....., a zabawa jeszcze lepsza:) Dzięki wszystkim za niezapomniane chwile....
Ja zdjęć mam dosłownie kilka - za słaby aparacik na halową wystawę Mam też kilka z wycieczki do Amsterdamu I tak naprawdę przy tej ilości psów, dla mnie w 99% widzianych po raz pierwszy na żywo, nie da się robić zdjęć - bo albo się ogląda psy i rozpoznaje z katalogiem w łapce, albo robi zdjęcia. A jeszcze po tylu godzinach jazdy autkiem zmęczenie dopada i łatwo się traci orientację biegając między dwoma ringami suczek i psów i starając się być na bieżąco.
Dla tych, którzy odbierają radio Eska Poznań na 93FM prawdopodobnie dziś między 15 a 18 króciusieńka relacja, bo redaktorzy trzymali kciuki i obiecałam im kilka słów po powrocie Nie należy liczyć na jakąś poważną relację, bo to specyficzna audycja
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur
Fenomen wreszcie odespał. W sobotę był 3 w championach na 4 . Nieszczególnie, ale cóż . Był grzeczny, ładnie współpracował z osoba wystawiającą go. BOB w miniutkach zjawiskowej Tiffany, mojej faworyty, cieszy bardzo. Hagrid od RW drugi w młodzieży.
Jeszcze raz gratulujemy większym braciom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteście super!!!!!!!!!!!!