Hmmmmmmm teraz dopiero po obejrzeniu zdjęć z klubówki które dostałam od znajomej twierdzę jednak, że nie ma się z czego cieszyć- TO JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIE
LORD WZIĄŁ WSZYSTKO
SORKI ALE TO MUSIAŁ BYĆ WIELKI PRZEKRĘT
A ZRESZTĄ OCEŃCIE SAMI
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:55
nie wiem co to jest ale na pewno nawet nie stalo obok bull terriera.
nie sadze tez aby osobliwe poczucie humoru skierowane na lorda spodobalo sie hodowcy, a pozniej nikt nie wie dlaczego w polsce wciaz nie moze powstac klub.
ty-mon wyluzuj
Sztywno źle, śmiesznie jeszcze gorzej o ironii nie wspomnę Nie widzę tu podstaw do mówienia, że przez "takie coś" nie może powstać KLUB
Może poczytaj moje posty, a potem się wypowiedz jak naskakuję na tego psa i oczywiście robię to celowo.
Co do odczuć hodowcy- nie wiem czy się moje "osobliwe poczucie humoru" spodoba, ale jeżeli nie to proszę o wypowiedź w tym temacie, ja osobiście nie chciałabym aby ktoś gdybał na temat co mi się może podobać lub nie. Jeżeli przeczytam tu wypowiedź p. Oli to oczywiście przeproszę i usunę mój post- nie każdego bawi to samo - jestem tego w pełni świadoma.
PRZEPRASZAM ZA OFF W TEMACIE
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )