Śląskie.
Znam osobiście Panią Katarzynę Stencel z Żor. Wraz z mężem prowadzą hotel dla psów PSI RAJ. Mają ogromny wybieg, pięknie utrzymany, z małym oczkiem - raj dla wymoczków i brudasów. Pani Kasia hoduje sznaucery olbrzymy. Niedawno koleżanka zostawiała tam swoją bulioninkę Shillę (BABA YAGA Celtic Virus)
Natomiast na terenie małopolski w Krakowie (ul. Balicka) mój były szef ma również hotel. Jemu akurat zwierzę bym oddała pod opiekę Więcej informacji na temat hotelu w Krakowie dostaniecie na stronie salonu pielęgnacji psów PERROS.
Jeśli chodzi o łódzkie - dostałam polecenie do hotelu CENTRUM ZWIERZAK.
Ja neistety już swojego hotelu nie prowadzę, a byłam jednym z niewielu, które przyjmowały bulowate :<
Felly, no właśnie z innymi psami róznie bywa. Ludź może mu wszystko, inny pies już niekoniecznie, jest przewrażliwiony na dokuczanie i zabieranie zabawek. Jedne psy kocha, inne bardzo nie. Jak mnie nie ma na horyzoncie większość kocha, jak jestem odwrotnie.
_____________________________ Nie jestem nerwowa, ja tylko żwawo i asertywnie reaguję na pieprzenie głupot
Wysłany: Czw Sie 11, 2016 12:36
zobacz ofertę, pogadaj z Sylwią Karkowską z superrdoga. Ona ma hotel (teraz mieszka w Konstancinie więc ma dom z ogrodem + fajne tereny spacerowe). Jest również szkoleniowcem, ja o Niej nie bez powodu zawsze mówię, że dobrze zna i rozumie specyficzne potrzeby ttb. Moja Lola kilka razy u Niej mieszkała, czasem były też inne psy. Jak uda Ci się pojechać wcześniej, zobaczyć miejsce, zobaczyć jak się dogada z psem rezydentem to będziesz miała świetny hotel.
https://www.facebook.com/...errdog/?fref=ts