Ja mam pytanie, dlaczego moje zdjęcia są już niewidoczne??
Tu przedstawiam zdjęcia:
Guliwer z Rzymskich Legionów 7 miesięcy
Gina
Uwagi obsługi forum:
zdjęcia wgrywasz na zewnetrzny hosting plików np. fotosik, postimage itp. jeśli oni usuna zdjecia to przestaną byc widoczne, na to niestety wpływu nie mamy
znikaja też zdjęcia linkowane z facebooka sprzed jakiegoś okresu, dlatego, bo FB zmienił formaty (adresy) tych linków i gdy masz podlinkowane na starym formacie, to fizycznie pod tym linkiem juz zdjecia nie ma i dlatego na forum ono przestaje sie wyswietlac, bo prossciej mówiac link który kiedys wskazywał na to zdjęcie, to teraz donikąd juz nie prowadzi - jako przykład juz na chwilę obecną nieaktywny link do zdjecia z FB z posta o numerze 72 z tego tematu (strona wczesniej)
https://fbcdn-sphotos-e-a...241939275_n.jpg
proponuje utworzyc sobie konto na google picassa i tam wgrywac zdjecia i stamtad je linkowac do forum
Na wystawie N.B.T.C. Leiden 2015 Guliwer w klasie młodzieży w stawce 39 samców zajął 2gą lokatę
Sędziował Probert Tyron, a Firefly w klasie pośredniej ocena doskonała (finałowa 7ka) Sędzia: Russell Lamonby
KWPR w Brodnicy 13-14.01.2018
Matka z córką
Sędzia: Boris Spoljaric
FIREFLY z Rzymskich Legionów FCI
Ch.class: 1 exc./ CWC/ BOB/ BOG III m-ce
BOG sędzia: Bogusław Chmiel
Junior class: JAY DE z Rzymskich Legionów FCI (13 m-cy)
1/ 2 exc/ Zw.Młodzieży/ BOB JUNIOR/ Ukończyła tytuł Młodzieżowego Championa Polski