Głogów 28-30.01.2011 I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych
I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - International Dog Show (CACIB)
Głogów 28-30.01.2011
III grupa jest w PIĄTEK 28.01.2011, a Bulteriery sędziuje Jan Gajewski (PL)
Kto się z was wybiera? Co to za sędzia? I czemu tak dziwnie że wystawa w piątek? (byłam pewna że się wybierzemy ale ponieważ jest to pt to nie wiem )
I czy będzie ktoś może z kalendarzami (tymi dużymi) bo nie wiem czy zamawiać czy tam uda mi się kupić
Witaj,
Pan Gajewski to sedzia z Warszawy.
Glogow rozlozony jest na 3 dni, poniewaz hala nie nalezy do najwieszych i z przyczyn technicznych nie daloby sie zorganizowac wystawy w ciagu dwoch dni.
My sie raczej wybieramy z....... bouvierka, ale jeszcze nie wiemy na 100%, byc moze jakiegos bulka tez zapakujemy.
Pozdr.
jak ktoś się zgapił i nie opłacił w terminie to na wystawie 2 stówki będzie musiał wybulić
Jest adnotacja na stronce, że na wystawie NIE MOŻNA UIŚCIĆ OPŁATY ZA WYSTAWĘ
Ja zgłosiłam 4 psy, a dopiero jutro kasę wpłacam (oczywiście normalną stawkę, która i tak mała nie jest), bo nie miałam- zobaczymy co będzie, bo szczerze to przesadzają z opłatami w Legnicy, nie dając nic praktycznie w zamian
W zeszłym roku Badzia za 2 x na pudle dostała, aż 2 malutkie pucharki o wartości ok 40 zł- oba Wolałabym worek karmy lub gadżet dla kundla
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
jak ktoś się zgapił i nie opłacił w terminie to na wystawie 2 stówki będzie musiał wybulić
Jest adnotacja na stronce, że na wystawie NIE MOŻNA UIŚCIĆ OPŁATY ZA WYSTAWĘ
Ja zgłosiłam 4 psy, a dopiero jutro kasę wpłacam (oczywiście normalną stawkę, która i tak mała nie jest), bo nie miałam- zobaczymy co będzie, bo szczerze to przesadzają z opłatami w Legnicy, nie dając nic praktycznie w zamian
W zeszłym roku Badzia za 2 x na pudle dostała, aż 2 malutkie pucharki o wartości ok 40 zł- oba Wolałabym worek karmy lub gadżet dla kundla
Aguś nie chce nic pisać ale...
ze strony ZK w legnicy
UWAGA !
Opłaty, za psy zgłoszone w terminie,
wnoszone po dniu 19.12.2010 r. wynoszą 200 zł
za każdego psa, bez względu na klasę i ilość psów.