VICTORIA Dziedzictwo Tudora x NOSRETTAP RING OF FIRE of Kilacabar
SUKA HODOWLANA (Na emeryturze)
Młodzieżowy Champion Polski
Champion Polski
V-ce Zwyciężca Europy Bratysława 2003
Zdjęcia zrobione w 8 - mą rocznicę urodzin, pół roku temu...
Dzisiaj moja Niunia wygląda znacznie lepiej, po pierwsze schudła i odzyskala energię życia, przeszła na specjalistyczną karmę dla emerytów . Przez cały czas nie miała źadnych problemów ze zdrowiem i mam nadzieję, że tak juz zostanie. Największy problem u niej to pazurki, które strasznie wyrosły jak była jeszcze gruba i ociężała, a nie dała ich obciąć( gryzła po tyłku ) Mam nadzieję , że stopniowo z tego wyjdziemy, bo teraz chętniej się rusza .
Mam wielki sentyment szczególnie do starych psów, sa u nas w domu na pierwszym miejscu, na specjalnych zasadach.
Trzeba nadmienić, że to nasza sunia założycielka hodowli, miała trzy mioty i po ostatnim została wysterylizowana. Teraz może się cieszyć życiem kanapowca i bardzo chętnie pomaga w wychowywaniu szczeniąt swoich córek. To bardzo pogodna suka, mam wrażenie, że na jej twarzy zawsze gości uśmiech, nasz domowy klaun.
Nie wiem dlaczego nie ma tu jeszcze jej topiku, jakieś niewybaczalne niedopatrzenie
Teraz postaram się stopniowo uzupełniać w zdjęcia.
Audi to dla mnie najwspanialsza oraz najpiękniejsza polska bulka. Dlatego nie bez przyczyny moje buldziewczęta to jej nieodrodne latorosle - rozbrykane, pełne wigoru i energii.
Audi życzę 100 lat w zdrowiu i wspaniałej kondycji.
Nawet jako "bulbabcia" wyglada rewelacyjnie.