chcialam sie troszke pochwalic tigerkiem, na ostataniej wystawie w new jersey Tiger wygral klase i zajal drugie miejsce w kolorowych psach, w sumie nic wielkiego ale nas cieszy, poniewaz to dopiero nasza druga wystawa.Sedzina tez hoduje bule, jakogladala zeby to spojzala jedynie na ustawienie klow.Bylo bardzo milo, poznalam troche ludzi i hodowcow, wlasciciele Rufusa pokazali mi swoje wszystkie bulowe tatuaze, pokazali jak przygotowuja swoje psy a pani Jane Kilion podpowiadala mi kiedy mam wyjsc na ring i co oznaczaja moje rozetki, ja jeszcze jestem zielona w tych tematach i punktacjach. Wystawa jak na usa byla duza i bulkow bylo sporo, bo byla to BT speciality i bardzo ladne.
z minusow to byl straszny upal, wiec ogolnie psy markotne a poza tym 3 suki w cieczce , tutaj to normalka, jak zapytalam pani czy to dozwolone powiedziala ze jasne, przeciez wystawa jest po to zeby wylonic psy do hodowli wiec zabraniajac sukom w cieczce wystawiania jest niesprawiedliwe. Tiger byl tak zziajany ze mu naqet suki wisialy a od pani dostal mietowke zeby zniwelowac mu przy nosie zapachy suczek;-) wstawiam fotki, ktore zrobilam, jest ich niewiele bo uciekalismy szybko do auta, zeby wlaczyc klime na maxa
a jeszcze ze smiesznych rzeczy to jedna z sun podczas wystawiania miala taka korbe ze non stop skakala i chcila szczypac handlarke w boczki, niefortunnie pani miala bluzeczke na ramiaczkach i sunia tak pociagnela bluzke ze wszyscy widzieli biustonosz, hehe, byly oklaski gwizdy i burak handlarki
to z Karma, corka Rufusa i jej wlascicielka, hodowczynia miniatorek Vanessa Giamo,
a ten psiak bardzo mi sie spodobal, ma zaledwie dwa latka a bysior z niego niezly, poza tym byl caly czas usmiechniety i swietnie pracowal ze swoja wlascicielka
i mini
_____________________________ what does it mean, "expensive shoe'?
i ate it because it smelled like you;-)