Z Rogza - link tez jest bardzo fajne wzornictwo, tylko oni robią parciane wyroby, ale tez sa solidne i przy tym efektowne. Mój pies chodzi na szelkach, narazie zwykłych zupełnie "no name" hehehe. Ale sie tak przymierzam jakis fajny prezencik mu sprawic, jakies porzadne szele, czekam tylko jak juz dojdzie do swojej ostatecznej masy co by mi z nich nie wyrósł
Wczesniej kupiłam obroze na Allegro, czarną skórzaną z nitami, cena była naprawde przystepna, facet robi na miare obroze i szelki, mozna równiez dobrac sobie samemu dodatki (problem byl tylko taki, ze jak wytarł sie filc spod spodu to Cerber dostał jakiegos uczulenia od tych metalowych dodatków co stykały mu sie z szyja. I wtedy przeszlismy na szelki i tak juz zostało).
Tu ponizej link do sprzedawcy - link
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Mysmy ostatnio w ramach ukonczenia championatu postanowili zrobic prezent i zakupilsmy komlpet skorzany ( na wystawie) szelki plus smycz dluga. Za calosc zaplacilam 100zl. a jeszce dokupilam po targach dwie smycze skorzane za 50. Jestem z niej bardzo zadowlona, mocne karabinczyki, gruba ale miekka fajna skora. Szelki maja podbicie. Nie znam marki- bo nawet jej chyba nie bylo. ale naprawde polecam .szcegolnie jesli chodzi o cene,. Sa to typowe szelki dla bula. a smycz dobralismy