nie jestem pewna czy ten filmik juz sie gdzies nie pokazal, ale wrazie czego zawsze mozna go chyba jakos usunac, wiec co myslicie o tym bullu , dla mnie to troche smutne zeby tak spas psa, on jest nienaturalnych rozmiarow i widac ze szczesliwy nie bardzo jest, dla mnie za duzy, przerazajacy zasapany bull
_____________________________ Don't get mad, get even. /Woody Allen/
ale się usmiałam
to jest wielki bull o explodujących jądrach
ale śmieszny z niego misiak, bo taką ma duzą pupe, ze jest po czym poklepywać, mi to nie przeszkadza jak bull jest duzy bo kochanego ciała nigdy nie za wiele
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Nieźle się ubawiłam . Takie filmiki proszę wstawiać w godzinach wieczornych jak siedzę w domu ,a nie w pracy , bo mnie to odciaga od roboty. Ten zwalisty bul mnie ubawił. Kit z tym ,że jest mega-hiper-super spaślaczkiem .Ale jak niezmordowany z niego amant. Szkoda tylko kręgosłupa tej małej suczki i jej stawów . Hmmm łapy się jej jakoś dziwnie uginały od tego kloca. A co do tego ze kolos niby ma smutny żywot Fajnie machał ogonem - tak jakoś ociężale
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 17:56
Potem się dziwimy czemu obcy ludzie nazywają bulle świniami Ta suka przecież utrzymać go nie mogła na sobie Będzie ważył z 70 kg lekką ręką Co do ogólnego wyglądu to mi sie to podoba, ale pod warunkiem, że nie ma chudych przednich łap, tak jak ten tutaj, przesadą jest jak takie patyczki utrzymują taką masę, natomiast gdyby miał bardzo grube łapy przednie, tak jak np. niektóre QUESTY to byłoby to mistrzostwo Im większy bull tym piękniejszy - moim zdaniem.
_____________________________ "Jestem Zwykłym Śmiertelnikiem Co Obcuje Wciąż Z Piekłem..."
Peja - Panie
A mi sie niepodoba ten pies. To juz nie jest prawdziwy bull z ogniem w du***. On ledwie rusza zadkiem bo nie jest w stanie inaczej. Jest wielki, spasiony, bez kondycji i tym samym okaleczony. Przy suce w cieczce powinien skakać, biegać i kręcić bączki, a nie ledwie sie ruszac. Generalnie żal patrzeć. Wielkość - tak, ale nie kosztem temperamentu.
ja nie jestem pewna czy ona jest taki duzy ogolnie czy po prostu gruby, bo glowa przy cialku taka mala i te lapki ..ja lubie duze bule co nie znaczy grube jak ten
_____________________________ what does it mean, "expensive shoe'?
i ate it because it smelled like you;-)