Ale, ale - nikt nie pogratulował jeszcze Monice debiutu w wystawianiu, a podopieczny Wagner nie należał do aniołków - rezultat w sobotę 2 lokata, ale w niedzielę już PIERWSZA - brawo
a gdybym wiedziała no co Monia sie porywa to dawno bym juz pogratulowała-
Tym bardziej gratulacje za tak świetne pokazanie Wagnera
Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za towarzystwo .Cieszymy się ,że Trojeczka również zakończyła Championat Austrii .
Dziękujemy za towarzystwo polskiej ekipy :Monice ,Magdzie ,Basi ,Witkowi oraz Pavlowi. Gościnność jaką przygotował nam Pepi była wspaniałym ukoronowaniem naszych wystaw w Austrii .
Bardzo dziękuję za gratulacje, ale suczka ma w imieniu przydomek Timar i w ogóle jest "cała w Timarach", więc słowa uznania należą się Pani Oli.
no ale Timar w tym przypadku to imię a nie przydomek - hodowla. z hodowli jest Twojej i chyba Ty decydowałaś że pokryjesz Timarem i to chyba był Twój plan hodowlany? poza tym Banana oprócz Timarów ma silne geny Javarków
jeśli znowu jakaś gafa bo nie napisałam że to od Oli, to przepraszam.
Plan hodowlany to za dużo powiedziane Kryjąc moją sukę pasożytowałam na wieloletniej, przemyślanej pracy hodowlanej innych hodowców. Dlatego też jestem za pisaniem całych imion psów. Przydomek Timar w imieniu Banany nie jest bez znaczenia.
Nie żywię do Ciebie urazy, po prostu uważałam, że trzeba to sprostować i sprostowałam.
Czytając pewne forum, mam wrażenie, że mam przed sobą lekturę Faktu. Nie chce mi sie tam niczego komentować, ale chciałabym, żeby przynajmniej na tym fo było wszystko jasne.
_____________________________ prawdziwa kobieta to potrafi szyć na drutach, czy tam co tam...