muszę wsam napisac, dzis znowu spotkalam tego bull dziadka z Aleksandrowa i na tej samej ulicy
dziś miałam okazję lepiej mu się przyjrzec, bo zatrzymałam sie przed przejsciem dla pieszych, zeby ich przepuscic a oni szli od lewej do prawej
okraglutki dziadzius jest jak pączus, widac ze pani dba, głowa cała siwiutka, bullek jest pręgowany płaszczowy i w typie takim niski-cięzki problem ze stawami po chodzie widac, ze jednak jakis jest, ale to z racji wieku, bo dziadek na bardzo zadbanego wygląda
jego pani ma czarne włosy, tak "do brody" taka fryzurka, pani po 50- tce
ps. Jerry, to z xtego dzisiejszego opisu to ta Twoja znajoma?
zeszli z tego przejscia, wtedy lekko zatrąbiłam i pomachałam im, pani mi odmachała, a moje psy przyklejone były do okien, bo jechalismy na działke, wiec pewnie tez widziała bulki w samochodzie
[ Dodano: Sob Maj 02, 2015 15:01 ]
miło jest widziec wiekowe bulki, zaraz sie jakoś cieplej robi na sercu szczegolnie jak sie samemu juz mlodych psów nie ma
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
# 61
#JERRY Uzależniony Hopscotch Bull Position - Korba & Gucio
Oj to na milion procent nasza Ewcia z Tyfusem!
Zaraz do niej zadzwonię
Miło słyszeć tyle dobrego o naszym" braciszku".
Ewunia zawsze dba o pieski bardziej niż o siebie- czasem nawet za bardzo i włażą jej na głowę dosłownie i w przenośni
Buźka.
Jezeli towarzyszom nam tak dlugo to cos wspanialego,nasze zaangazowanie jest wazne...ja w domu slysze czesto kochasz go wiecej niz mnie !!!! No tak bo ty dasz sobie rade wrazie czego sama,a on zdany jest na mnie w tak wielu momentach swojego krotkiego zycia.
_____________________________ NIE SZUKAM WROGA,LECZ PRZYJACIELA