No nie wiem czy o Ciebie chodzi, ale pamiętam raczej wysoką dziewczynę z bulem o takiej maści jak Heki. Kupowała warzywa, sunia była razem z nią, a ja podeszłam i zapytałam czy mogę pogłaskać to cudne stworzenie Może to był ktoś inny, ale jesteś z Gdańska i tak mi się jakoś skojarzyło
No nie wiem czy o Ciebie chodzi, ale pamiętam raczej wysoką dziewczynę z bulem o takiej maści jak Heki. Kupowała warzywa, sunia była razem z nią, a ja podeszłam i zapytałam czy mogę pogłaskać to cudne stworzenie Może to był ktoś inny, ale jesteś z Gdańska i tak mi się jakoś skojarzyło
No to raczej nie ja chyba że jakaś długonoga mi psa podprowadziła jestem z metra cięta (coby lepiej się zapierać z bulkiem na spacerze ) ale i owszem bywałyśmy we Władku
Pozdrawiam
_____________________________ A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra,oblicze zła walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten którego karmię