Do Celinki to mój Jajkuś to młoda doopa, ale 07.03.2011 skończy 10 lat i mam nadzieję, że jeszcze dłuuuuuuuuuuugo z nami zostanie
A z polskich bulli to jeszcze warto wspomnieć o Inwazji Bieli, która we Wrocławiu była w świetnej formie, a ma już skończone 10 lat, DJ od Smo też już ma swoje lata, Kasi Goro też dosyć długo (choć to i tak zawsze za krótko ) żył - chyba 13 lat
Diamilla Donna Ungaro u Zbyszka Jarząbka, kiedy ją ostatnio widziałam (kilka lat temu- mama mojej ukochanej Pyzy) też miała z 12 lat na pewno.
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
Gratuluje wszystkim dojrzałym bulkom
ja co prawda własnego jeszcze nie posiadam ale pochowałam dwa 15 letnie psiaki i niestety moją ukochaną sunie, która nie wygrała z chorobą w wieku 8lat
Tylko się cieszyć z dobrego zdrowia buli, z ich dobrych linii i odpowiedzialności włascicieli: za wyżywienie, ruch,krycia i odchowanie, badania.
Samych sukcesów w tej dziedzinie-czyli długowieczności w dobrej zdrowej kondycji!
Potwierdzam Aguś -Gorciowi zabrakło 2 miesięcy do skończenia 13lat ( Żeby nie guz który naciskał na nerw błedny i powodował bloki serducha to pewnie jeszcze by sobie żył, bo był naprawdę w super formie z książkowymi prawie wynikami)
Dlatego z wielkim sentymentem oglądam weteranki i weteranów i gratuluję właścicielom że tak pięknie dbają o swoje staruszki
_____________________________ Kasia&Goro[']
"Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped."
Jej zdjęcia jakoś zawsze mnie wzruszają, mimo, że patrzę na tę siwą mordę codziennie i nie młode już oczęta, ale zawsze bystrze szukające żarcia i pogięte uchole- KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE i nie raz łza się w oku zakręci na myśl o przyszłości bez niej- niestety kiedyś to nastąpi Tak jak ona kocha Młodą, choć ta nie raz będąc młodsza zrobiła jej krzywdę, te oczy wpatrzone w drzwi Agi pokoju wieczorem czy będzie mogła się i tego wieczoru przytulić do swojej małej siostry bliźniaczki.
_____________________________ CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM ! ! ! : )
Heki za dwa tygodnie skończy 11 lat i pomijając parę mankamentów natury zdrowotnej jest w całkiem dobrej kondycji fizycznej. Czego niestety nie mogę powiedzieć o jej psychice Zachowuje się jak upierdliwy emeryt i ma swoje humory jak na starego tetryka przystało ale i to ma swoje uroki Kto ma starszą "panią" w domu wie o czym mowa
Filmik z wczorajszego spaceru:)