Redakcja Psa słowa dotrzymała. W najświeższym numerze, co prawda na przedostatniej stronie , ale jest tekst autorstwa Joanny Szewczyk"Sukces polskiego bulteriera na Crufts". No miło.
RW dziękują zatem koleżance Asi Quentinhill za ciepłą relację z ringu, oraz Ance Sajko za fotkę Zuzki z Feniem.
Fenisław Wspaniały trafił na łamy polskiej prasy kynologicznej. Gazetę zachowam dla potomnych. Będzie co powspominać.Najbardziej urzekł mnie tekst :cyt. "Zwinny, żywiołowy, piękny przykład rasy, wyróżniający się w licznej stawce (10 psów w klasie).Asia, dałaś po całości
Redakcja Psa słowa dotrzymała. W najświeższym numerze, co prawda na przedostatniej stronie , ale jest tekst autorstwa Joanny Szewczyk"Sukces polskiego bulteriera na Crufts". No miło.
RW dziękują zatem koleżance Asi Quentinhill za ciepłą relację z ringu, oraz Ance Sajko za fotkę Zuzki z Feniem.
Fenisław Wspaniały trafił na łamy polskiej prasy kynologicznej. Gazetę zachowam dla potomnych. Będzie co powspominać.Najbardziej urzekł mnie tekst :cyt. "Zwinny, żywiołowy, piękny przykład rasy, wyróżniający się w licznej stawce (10 psów w klasie).Asia, dałaś po całości
zostałam poproszona o konwersje tego artykułu do formatu, ktory mozna wstawic na forum, wiec oto owy artykuł w formacie jpg (obrazek)
wstawiam jako miniature, po kliknieciu w ktora otworzy sie duzy czytelny format
no to teraz koniec z technicznymi pierdolkami, bardzo fajny artykul i ciekawie napisany, no i gratulacje dla Fenia, bo teraz to już prawdziwy celebryta
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
Wow, piszą o nas
A tak na serio to bardzo fajny artykuł. Asiu, dziękujemy
Feniutkowi się należało, jeszcze raz brawo
W oficjalnym reportażu Psa z tegorocznego Cruftsa wogóle o tym sukcesie nie wspomnieli.
Dobrze, że Joannie udało się wbić z tym artykułem
Gratulując ogromnego sukcesu (którego osobiście już też gratulowałam ), to troszkę, muszę przyznać, mi przykro, że nie widzę delikatnego wspomnienia, że to moje zdjęcie (z tego co je dobrze poznaję ...).