Niezły komentarz a propos bulka: "Ale paskudny pies na zdjęciu nr 4. Wyglada jak świnia z podbitym okiem. Tylko brzydkie karki maja równie brzydkie psy". Czego ewidentnym przykładem jesteśmy my, dziewczyny
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 19:44
Cytat:
Ten akurat wygląda sympatycznie ale to prawda, że bulteriery zazwyczaj mają zakompleksione koksy. Niewydolni seksualnie faszerują się sterydami i starają się być jak najbardziej męscy (agresywni). Dlatego też kupują takie psy. Żałosne barany
Komentarze tego typu zapewne wstawiają tacy co kompleksów nie mają tylko przed komputerem
Kurna , utyło mi się ostatnio Muszę przestać koksować chyba ...
He he mój mąż jest "dość duży" (kto widział ten wie ) i szczerze mówiąc kiedyś jakiś żul zaczepił nas na rodzinnym spacerku i mówi: "Taaaaki wieki i łysy i jeszcze se takiego psa k.... kupił". Na co mój mąż, "ale o co Panu chodzi?" no i "Pan" nie wiedział co odpowiedzieć bo pewnie spodziewał się wiązanki
Ale tak na poważnie to mamy tu kolejny stereotyp złamany