tak normalna dwojka przedłuzana najzwyklejsza sprawdza sie u mnie znakomicie. duzo latwiej psami kierowac, ida kolo siebie elegancko i jużci
jak byly cztery bulle to byly dwie smycze i tez ok
ola spróbuj ja chodzę na dwójniku juz dość dlugo do tego flexi psy na poczatku sie rozbiegaly ale szybko zrozumialy ze do przodu tylko w jednym kierunku sa w podobnym wieku
_____________________________ "Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego" :-q
moje teżx w podobnym wieku - rok róznicy i na rozdzielniku nie da rady- jedna ciągnie do przodu jak parowóz druga wlecze się jak flegamtyczko-anemiczka. Charakterem wogóle nie zgrane
_____________________________ Ty masz swoja prace, przyjemności i przyjaciół - ja mam tylko Ciebie......twój Bull
Mania z Antekiem na poczatku tez kazdy w inna strone .. ale z czasem zaczely ladnie chodzic.. chociaz Maniqe wyprzedza bo raptuska..
Zaczelam ze korygawac , stopniowo i juz jest ok.
Chodza tez z moimi ast i to je uczy ladnego chodzenia bo nie przeciagna na swoja strone;)
To wygodne na spacery...
Sama swoje TTb prowadzam na rozdzialaczu,tez bylo rozne na poczatku