Przed chwilą w faktach na TVN było o oddawaniu krwi przez psy dla innych psów, będących w potrzebie - takie psie honorowe dawstwo krwi. Proszę się przyznać kto był z bulikiem z Łodzi bodajże? Wydaje mi się, że to Aga z ex senatusa ale z którym bulikiem to nie wiem
był Felek czyli GOODFELLOW Ex Se Natus i Miriam czyli TRUST ME Ex Se Natus (niestety nie załapała się na filmowanie )
moje psy nie pierwszy raz oddają krew, oddawał Moryc, Balbina, Tadek, Jazzy
w tej chwili tylko Felek i Miriam u mnie tylko mogą oddać krew, ponieważ psy muszą ważyć powyżej 25kg i być w przedziale wiekowym od 10 miesięcy do 7 lat
Dziewczyna z dwoma malamutami, dzieckiem i mężem to moja koleżanka, która również udała się na akcję po tym jak wrzuciłam plakat tej "imprezy" na fejsa Nawet na mini wywiad się załapał jej mąż
moja Abilajda też oddaje ale u nas w lecznicy gdy jest taka potrzeba, pomogła nawet kotu na taką akcję już by jej krwi brakło. Ogólnie wydaje mi się że lepiej by było gdyby chętni właściciele psów dogadywali się z konkretnymi lecznicami, jest potrzeba pomagamy=krew by się nie marnowała i koszt był by duuużo mniejszy