Ha... ja myślę, ze jak powstanie strona to i klub powoli się zbierze. Bo wokół takiej strony na pewno zbierze się grono ludzi, którym zalezy na tym samym. Więc pomału dojdziemy i do klubu. Albo jestem zbyt dużą optymistką
słuchajcue ja mam wszystko posiciąganie o chorobach genetycznych dotykających bulki - no i mase linkow dotyczących tej tematyki- chetnie sie podzielę:)
no i uważam że takie właśnie rzeczy też należałoby wrzucić do tej bazy. Będzie kompendium wiedzy
Ja jestem całym sercem za badaniami, uważam że trzeba zacząć od BAERa a tak kto wie może dojdzie sie też do chorób nerek. Mam wrażenie że albo 11lat temu to był temat tabu, albo odsetek buli schodzących w młodym wieku na nery był mniejszy. Piszę się do pomocy w pracy nad bazą bulową
_____________________________ Kasia&Goro[']
"Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped."
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 19:09
spis przebadanych psów
nie mogę znaleźć tematu, co słychać w sprawie stworzenia bazy przebadanych psów?
------------------------------
serwis juz jest, wklejam cytat:
Quercus napisał/a:
No i jest Serwis na temat naszej ukochanej rasy Razem z bazą przebadanych psów.
Oficjalny adres:
http://www.e-bullterrier.pl/
Póki co serwis jest w budowie, będziemy go aktualizować na bieżąco i dodawać ciekawe artykuły. Można się również zarejestrować, zalogować i wrzucać badania swoich psów.
Artykuły na temat rasy Waszego autorstwa również mile widziane. Mamy nadzieję, że wszyscy miłośnicy rasy pomogą tworzyć serwis.
Zapraszamy