W związku z tym, że organizatorzy muszą wysłać wcześniejsze zaproszenia na CETS dla psów które w roku ubiegłym otrzymały CC z oceną doskonałą. Mowa tu o mini jak i o standardach. Osoby zainteresowane wystawą proszone są o kontakt z Gilberte Adraenssens bullseyes.minis@belgacom.net lub Irene Collier superbowls@pandora.be
My będziemy z 3 naszymi psami w pierwszego dnia i jednym nie naszym dnia następnego
Jak już mówiłem wystawa bardzo fajna i miła atmosfera. Pewnie reszta hodowców, która na niej już była także potwierdzi.
No to się chwalę, bo radość ma ogromna jest . Fenisław Nieszczególny znowu okazał się Fenomenem Wspaniałym i dzisiaj dostał B.O.B. Uncas pierwszy w swojej klasie. A Koshka przepadła w tłumie innych szczeniaków i nic nie zdobyła. Wiem, ona ma jeszcze czas, no i to wystawa psów a nie kotków . Trzeba poczekać , aż się do bulteriera stanie podobna I tak sobie myślę teraz nieskromnie, że te nasze chłopaki to za***iste są.
Więcej szczegółów nie znam, więc wyniki pełne będą potem. Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia tez będą.