my już od wczoraj od 10 rano w domu po 15 godzinach podróży musiałyśmy odespać. Dzisiaj żyjemy i od rana sałatka jarzynowa rulez ))
Wielkie gratulacje dla Zuzy, bardzo było mi miło poznać Ciebie i Twojego tatę i sobie pogadać. Jestem zakochana w maleńkiej!! Cieszę się że mogłam zobaczyć Fenka "na żywca"
Nam niestety nie poszło, miałyśmy 20 suczek w klasie, przeszłyśmy do drugie tury, ocena doskonała, ale na lokatę sie nie załapałyśmy. w standardach Suczki młodzież wygrała Yoeckydoe's Katana a psy młodzież Geico Du Moulin D'Allamont - ładny rudzielec.
best baby w standardach Ukusa Ricochet, psy pośrednią wygrał Head Full Fingers in the Nose...
to wszystko co udało mi się zapisać
przemiła atmosfera, fajny hotel, nie wiem czy tak co roku jest, ale muszę stwierdzić że CETS jest zdominowany przez francuzów miałam wrażenie, że wszyscy francuzi zjechali ze wszystkich zakątków Francji
wszystkio nagrane i udokumentowane ...
Nam równiez było miło Cie poznac i winko z pucharu samkowało jak sialala
W niedziele 37 miniut
W psach wygrał i rase wzial
Wildfire Warriors Ingo
Sunie Okeechobee's Wenonah
II miejsce Elizabeth Trooping the Colour
Wystawa super i faktycznie w tym roku Francuzów mnóstwo
Zarcie pycha - klimat ekstra - zyc nie umierac!
Ps Witku fakt na zdjeciach Fenio nie podduszony aczkolwiek majac psa z takim temperamentem ciezko czasami jest opanowac wariata !
To prawdziwy szołmen, Wystawy działaja na niego pobudzajaco a Ziemia Pali mu sie pod nogami gdyby nie to ze na ring został przyniesiony na raczkach to pewnie mogłoby byc roznie. Teraz mamy na niego sposob przed ringiem noszony zabawki pochowane i drapanko po brzuszku .... Jest Git !