Otrzymaliśmy zgłoszenie dotyczące rozbieżności wyników. Sprawa tyczy się psa Brampton James The Just.
Oficjalne wyniki zamieszczone na stronie
MINIBULLTERRIER
PSY
tr.šteniatok - N - Brampton James the Just
Witam,
jak juz napisalam do moderatora, nie jestem w posiadaniu karty Jamesa z Trencina. Mialam karty slowackie i czeskie w jednej teczce, takze te z wynikami Chica i Maliny. Byc moze omylkowo karte oceny Jamesa oddalam Chico, ale tylko domysly z mojej strony, nie fakty. Wcale nie jestem tego pewna. Nalezy sie takze liczyc z tym, ze na karcie rzeczywiscie moze widniec inna ocena (ci, ktorzy dluzej wystawiaja psy, wiedza, ze i sekretarze ringowi nie sa nieomylni, ale to takze "tylko ludzie"). Nie moge sie klocic, bo najzwyczajnej nie pamietam co jest na karcie. Poza tym, nie jest to dla mnie az tak istotne, zebym "wyprowala sobie z tego tytulu flaki" i starala sie cos udowadniac za wszelka cene. Dodam, ze bylismy pochlonieci i zaaferowani ocena Porkiego i to z jego powodu zglosilismy sie na wystawe. To tyle co mam do napisania w tym temacie. Jak juz wspomnialam, szkoda, ze forum sluzy niektorym do "dowalania innym" w ramach "odwetu" za sprawy prywatne. Jesli temat ten ma sluzyc innym za pozywke- prosze bardzo, niech sobie uzywaja:).
Pozdrawiam
Nie bylo nas w trencinie,nie wystawialismy tam psow.ja nie wiem skad w ogole pomysl ze my mamy ta karte posiadac.jak bysmy ja mieli to zapewniam cie bouvi ze pokazalabym ja jako dowod.
_____________________________ nie ważne co Ty myślisz liczy się to co myśli ChiCo !
www.wantedbulls.pl
W związku z zaistniałą sytuacje Bouwi proszę o post ze sprostowaniem i poprawę wyników psa Brampton James The Just.Jako hodowca z niemałym stażem jeżdżącym po wystawach jest to karygodny błąd .Na przyszłość proszę zwracać na to większa uwagę.
Mod
Ja tylko z takim formalnym pytaniem, gdyż nie znam oznaczeń wystawowych wszystkich krajów, co oznacza "N" w tym przypadku? Nieobecny, nie do oceny, najlepszy? Będę wdzięczna za wyjaśnienie.
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur
W związku z podaniem nieprawdziwych informacji nt. wyników wystaw swoich psów i dowodach świadczących o manipulacjach, użytkownik bouvi otrzymuje: ostrzeżenie o wartości 1, zakaz pisania do 31 sierpnia 2011 oraz zakaz reklamy miotów przez 6 miesięcy, tj. do dnia 13 lutego 2012 r.
_____________________________ Quem di diligunt, adolescens moritur