Polish English Belarusian Bulgarian Czech French German Russian Romanian Slovak Ukrainian Hungarian
Bulterier - forum o rasie   Bulterier - forum o rasie
 
 
bulterier, bullterrier, bull terrier
Poprzedni temat «» Następny temat
smakołyki do konga
Autor Wiadomość
*Ryuchi
Bulomaniak
Happiness is a warm puppy



Dołączyła: 18 Maj 2009

Posty: 1491
Piwa: 297/206
Skąd: Łódź

Wysłany: Pon Lut 14, 2011 18:43
   


Ja najczęściej wkładam duże kawałki jabłka, tak żeby nie wypadły ale żeby dało się je stopniowo wyskrobać :) Marta a ten ser roztopiony to dajesz im ciepły czy czekasz jak zupełnie ostygnie?
_____________________________

 
11 
 
    
Hurin
Stały Bywalec



Dołączył: 19 Lip 2010

Posty: 173
Piwa: 22/60
Skąd: Łask

Wysłany: Pon Lut 14, 2011 19:01
   


U mnie jak na razie to serek topiony i pasztety są na 1 miejscu
nie próbowałem na razie jeszcze nic innego (nie ma potrzeby :mrgreen: )
_____________________________
Oczy są światłem duszy
 
12 
 
 
    
mia_mia
Bardzo Uzależniony
zabUllona



Dołączyła: 11 Paź 2007

Posty: 852
Piwa: 174/6
Skąd: miasto portowe UĆ

Wysłany: Pon Lut 14, 2011 22:43
   


Ryuchi napisał/a:
Ja najczęściej wkładam duże kawałki jabłka, tak żeby nie wypadły ale żeby dało się je stopniowo wyskrobać :) Marta a ten ser roztopiony to dajesz im ciepły czy czekasz jak zupełnie ostygnie?


nie no gorącego to nie daje, ale taki całkiem zimny tez nie bo wtecy mega ciezko go wydobyc - taki nieparzący ale jeszcze nieco ciągnący sie 8-)
_____________________________
Bułka http://www.bulterier-foru...r-vt248,230.htm
Zenek http://www.bulterier-foru...-vt4294,220.htm

 
13 
 
    
Gaby
Początkujący



Dołączyła: 11 Lis 2011

Posty: 34
Otrzymał 3 piw(a)
Skąd: Wrocław i okolice

Wysłany: Wto Mar 13, 2012 10:47
   


Ja daję suszone płucka, surowe mielone mięso wołowe, ser biały.
Ważne żeby na poczatek nie było to za mocno upchane i żeby pies się nie zniechęcił.
na stronie kong.com.pl też są przykładowe przepisy - jak chcesz zdrowo to zrób "banana rama " z bananem, jogurtem i kiełkami :)
_____________________________
Pozdrawiam(y)
Gaby & Dynia

 
14 
 
    
*barbarka
Bulomaniak
Turbo & Izi



Dołączyła: 22 Sty 2012

Posty: 1687
Piwa: 334/141
Skąd: Wrocław

Canis Do That GREATE ...
bulterier standardowy pies

Wysłany: Wto Mar 13, 2012 12:36
   


Gdzieś już kiedyś pisałam co my robimy.
My Dajemy Puszeczkę tuńczyka , mrozimy go ok 4 h, i jak np wychodzimy z domu pieski dostają kongo i po ok. 3-4 godzinach jak wracamy to wylizują reszteczki. ;p ;-)

U Nas rewelacyjnie się sprawdza mrożenie KONGA 8-)
_____________________________


 
15 
 
    
Lenka_Sajros
Zaangażowany



Dołączyła: 02 Wrz 2014

Posty: 322
Piwa: 30/41
Skąd: Warszawa

Agamemnon Bullwerona
bulterier standardowy pies

Wysłany: Wto Wrz 02, 2014 14:03
   


u Nas Kong się sprawdza od kilku dobrych miesięcy :)

marchewka, jabłka, wołowinka :) kiedyś upychałam ciastka, ale potem miałam wszędzie okruchy :P

Sajros męczy dopóki wszystkiego nie wyliże :P chociaż czasami zdarza się, że gryzie nawet bez smakołyków :)
16 
 
    
bialaglucha
Bywalec


Dołączyła: 03 Wrz 2014

Posty: 111
Piwa: 34/9
Skąd: Kraków

Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 09:02
   


My robimy mega miks :D Pasztet (albo pasztetowa),jajko,banan,marchewka,burak i płatki :) A później zamrażamy :)
_____________________________
https://bialagluchastrasznaczarna.wordpress.com/
 
17 
 
    
#KIKIMORA
Bulomaniak



Dołączyła: 20 Lut 2009

Posty: 9799
Piwa: 2185/2613

Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 09:18
   


A ja ostatnio mało kreatywnie i upycham mięsko z puszki dolina Noteci warstwowo, ze smaczkami typu ciasteczka waniliowe Husse .Zatykam topionym serkiem. Jeszcze się nie znudziło. gamonie zachwycone.
_____________________________
Lubię zapach psiej sierści.
 
18 
 
    
Wyświetl posty z:  
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Dodaj temat do:   Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Kciuk  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odp. Ostatni post
Brak nowych postów Smakołyki, przysmaczki, treserki
tufi Smakołyki i przysmaki 83 Sro Paź 21, 2015 12:51
Lenka_Sajros
Brak nowych postów Nerki - jak przygotować na smakołyki
agnieszka6191 Smakołyki i przysmaki 8 Sro Lut 05, 2014 20:37
agnieszka6191



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group. Wdrożenie, projekt i realizacja PCserwis ®

[ Twoje IP to: 34.238.194.166, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ]
Forum w wersji Lo-Fi dla PDA/GSM
bulterier, bullterrier, bull terrier bulterier miniaturowy, miniature bull terrier
audi forum, hodowle bulterierów, bulterier adopcje
Mapa Bulterier - Forum o rasie | Działy | Kategorie | Spis treści | Baza bulterierów
bulterier forum kynologiczne