Najlepszości i dużo dużo zdrówka śliczny rudzielcu. Jak się tak na wspominki zebrało to Draguś jest pierwszym miniutem- agilitowcem którego dawno temu poznałam
_____________________________ Kasia&Goro[']
"Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped."
Dzisiaj nasi nie grają, więc nie ma obawy o rozbicie kompa w nerwach, Adaś prowadzi w konkursie, a mi się udało skończyć pracę na dzisiaj, to uzupełniam brakujące tematy
Przedstawiam mojego rudego mściciela i aniołka w jednym - Drago.
Seayess Hot Love Margins
Urodzony 24 marca 2004 roku w dalekiej angielskiej krainie, przyleciał ze mną od Mary i Nigela Barretów do Polski na początku czerwca 2004 i zaraził mnie manią minibulli
Tytuły ma i wystawowe (IntCh, ChPl), i sukcesy z których jestem dumna (np. 4te miejsce na Crufts w klasie open), sportowo utytułowany chłopak (2 razy II vice-Mistrz Polski Agility, vice - zwycięzca Pucharu Polski w Agility), startował nawet, ku uciesze publiczności, we frisbee , zdrowiutki jak rybka w wodzie i koń w jednym nosiciel PLL, badany regularnie nigdy na szczęście nawet zapalenia spojówek nie zaliczył
Wśród dzieci gromadka championów, jakiś inter tu czy tam się trafi, choć rola sutenera nigdy memu sercu bliska nie była
w weteranach dobrowolne tabelki ale wreszcie zdjęcia są, a drań to nasz forumowy rodzynek, jedyny mini weteran i niestety wczesniej z upływem czasu wszystkie zdjęcia przestały być widoczne
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson