w sumie może te wyjazdowe sa tańsze. Chaosiu tez płacił z dopplerem 180. Ja byłam w wawie na Marysinie tam gdzie doktor przyjmuje na stale. za Lexa dalam wtedy duzo mniej bo zdrowy.
w naszym przypadku problem z sercem jest i sama o tym doktorowi na wejściu powiem, zwierzę jest niehodowlane a chce zrobić dooplera tylko po to aby mieć dokładną diagnozę i opinię doktora Nizołka i jego konkretnie wskazówki, mnie akurat zalezy tylko na tym, żeby to konkretnie On zbadał zobaczył - dlatego certyfikat nie jest mi do niczego potrzebny
_____________________________ Cerberka już nie ma, została Negra i Landrynka... 1.01.2018 do rodziny dołączył Crimson
myslę że zalezy od psa po prostu i od wady. a wybór dobry- z sercem to lepiej mieć na bieżąco i fachowo- np u nas jest dysplazja trojdzielnej do stalej kontroli- juz pare miesięcy temu było gorzej i przestrzeń niedomykająca sie powiekszyła to weszły leki. nieługo juz na stałe pewnie będa podawane.
swoja droga ciekawe jaki odsetek bulików ma wady serca. coraz czesciej wydaje mi sie że problem rośnie z roku na rok dość znacznie
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 10:58
Ja za dopplera bez certyfikatu płaciłam 160 zł, dr Niziołek był, chyba w listopadzie, na gościnnych występach w Łodzi w przychodni Cztery Łapy u dr Alka Korzeniowskiego, wydaje mi się marcowe badania również mogą być wykonywane w tej przychodni. W sprawie zapisów można się kontaktować bezpośrednio z dr Korzeniowskim, na którego zaproszenie dr Nizołek przyjeżdża. Kiedy ja umawiałam Pattona na badania doktor Alek był na etapie zbierania chętnych, bardzo się też starał tak dopasować godziny wizyt, żeby wszystkim zainteresowanym "pasowało", oddzwaniał, potwierdzał wizytę, upewniał się czy godzina na pewno opowiada. Dodam, że dr Korzeniowski uczy się od dra Nizołka i pewnie za jakiś czas będziemy mieć w Łodzi "stacjonarnego dopplera"