Na krajówkach, na których byłam ostatnio - szaleństwo. Nowy Targ - sztuk 1 (jeden ), Nowy Sącz chyba 4 (2 Złośnicy i 2 Gagi), Będzin coś koło 5 czy 6, w tym nie wszystkie w PL rękach (a sędziowała Butrimova), w ubiegłym tygodniu Radom, który na frekwencję nigdy nie narzekał - 3 sztuki. Teraz Chorzów 4 sztuki - u Tureckiej, której braku znajomosci rasy raczej zarzucic nie można Międzynarodowki tez nie lepiej.
Kurcze, pytam się tak serio forumowiczów, czemu nie wystawiacie?
Na krajówkach, na których byłam ostatnio - szaleństwo. Nowy Targ - sztuk 1 (jeden ), Nowy Sącz chyba 4 (2 Złośnicy i 2 Gagi), Będzin coś koło 5 czy 6, w tym nie wszystkie w PL rękach (a sędziowała Butrimova), w ubiegłym tygodniu Radom, który na frekwencję nigdy nie narzekał - 3 sztuki. Teraz Chorzów 4 sztuki - u Tureckiej, której braku znajomosci rasy raczej zarzucic nie można Międzynarodowki tez nie lepiej.
Kurcze, pytam się tak serio forumowiczów, czemu nie wystawiacie?
Magda, myślę że odpowiedź jest taka sama jak w temacie krajówki w Warszawie:
Bullwitmo napisał/a:
Sądzę, że w wyniku podwyższenia opłat za zgłoszenia, tudzież wzrostu innych opłat około wystawowych (noclegi, paliwo) wszyscy zaczęli dokładnie liczyć koszty.
suka otwarta
QuentinHill CASCADE OF JOY CWC, skończyła dorosły championat
Wystawa kameralna, ale dosyć miła. Wszyscy pod ringiem porozmawialiśmy, wyniki w psach nie były dużym zaskoczeniem.
Piesek z Karmakomy bardzo fajny, lepiej rozwinięty niż mój NITRO i takie powinno być wg mnie uzasadnienie wyboru ale sędzia postawiła na coś innego.
Za to opis Lufy powala, prawie brakło miejsca na karcie bardzo wpadła sędzi w oko, zwłaszcza sposób wystawiania. To akurat było miłe zaskoczenie dla mnie
No i skończyło się tak, że u sędziego, który rzekomo preferuje białe bullki w porównaniu o BOBa stanęły 2 rudzielce
Tym sposobem Lufa robi sobie przerwę bo do zamknięcia dorosłego championa potrzebuje jeszcze czasu i małego wniosku CWC, ale to już w przyszłym sezonie.
Darku jak zwykłe miło było Cie widzieć i porozmawiać, dziękuję za chęć pomocy.
Marzenko widziałam, że biegałaś z aparatem, może masz jakieś foty ?
No i gratulacje dla rodzinki Piotra za skończenie championatu przez Tosie.
_____________________________ Nie jestem Super Nianią...nie cackam się i jak trzeba to przyp....lę!
Odrywam sie od stada,obok siadam, w owczym pędzie giną owce, a ja schodzę na manowce...