Wysłany: Pią Lut 13, 2015 12:22
chcę ją trochę wsunąć pod regał, gdzie jego głębokość to właśnie 30 cm więc jeśli drzwiczki będą się z lewej na prawo otwierały to musi ta ścianka zanim się z prawej zaczną mieć min. te 30cm bo inaczej się nie otworzą
w zooplusie jak zadzwonię to mi zmierzą? musieli by rozpakować i złożyć pewnie jakąś klatkę
poza tym gdyby te na dłuższej ściance się nie otwierały to i drugie nie będą pasować do tego miejsca
mam "tylko" 4 wymogi wobec klatki
czarna - żeby nie brudziła futra
ponad 100cm długa i max. 75 szeroka (jeśli ma się zmieścić tam gdzie chcę)
od prawego brzegu drzwiczek do brzegu na dłuższym boku musi być min. 30cm
i musi być w miarę mocna, choć zakładam, że urodzi się anioł wcielony
chyba, że odpuszczę pomysł częściowego wsuwania jej i stanie sobie luzem
warto wtedy kupować większą? w planach jest suczka więc jak czytam ok110 powinno komfortowo pasować ale są i 122, te kilka cm zrobi różnicę?
[ Dodano: Pią Lut 13, 2015 12:24 ]
jak zaczynałam pisać to nie było odp. pinkdog jeszcze - wielkie dzięki!
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 14:24
żeby futra nie brudziła ??? Mieliśmy srebrną z zooplusa teraz czarną z jakiejś innej firmy - żadna nie brudziła futra.... bull sam sobie futro brudzi w ogrodzie
Wysłany: Sob Lut 14, 2015 14:32
widziałam je, ale muszę to co chcę jeszcze uzgodnić ze świnką skarbonką bo jeszcze do kupienia jest milion "samych przydatnych i niewątpliwie niezbędnych" rzeczy...
że o suńce nie wspomnę
witam
ja właśnie wczoraj zamówiłam "złotą klatkę" rozmiar PLUTO 92
Pani z hodowli bardzo ją polecała,dokupiłam od razu pokorowiec oraz plastikowy spód (na podmiankę) zobaczymy co to będzie za cudo